Μάθαμε ΓΙΑΤΙ οι Κομμωτές φοράνε ΠΑΝΤΑ μαύρα Ρούχα και Μείναμε Άφωνοι! Δεν Φαντάζεστε τον Λόγο!


Αν και μερικά δεν το κάνουν, πολλά μεγάλα κομμωτήρια έχουν έναν κώδικα ενδυμασίας που απαιτεί από τους υπαλλήλους να φορούν μαύρα. Το μαύρο χρώμα αποτελεί πρότυπο των ινστιτούτων ομορφιάς και είναι κανόνας ότι οι κοσμετολόγοι πρέπει να φορούν μαύρα ρούχα.

Γνωρίζουμε, ότι το μαύρο χρώμα είναι διαχρονικό, κομψό και πάντα στην εποχή. Συνδυάζεται με όλα και κολακεύει το σώμα. Με μια μαύρη ενδυμασία, το άτομα του προσωπικού φαίνονται ωραία και επίσημα ντυμένα.

Επιπλέον, όταν χρησιμοποιούν χρώματα και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να λεκιάσουν τα ρούχα. Έτσι, το μαύρο χρώμα καμουφλάρει τους λεκέδες από το μακιγιάζ ή όποια άλλα προϊόντα θα μπορούσαν να εκτοξευθούν στα ρούχα.

Ακόμη, το μαύρο χρώμα λειτουργεί ως φόντο για τον πελάτη που κάθεται στην καρέκλα. Είναι ένα ουδέτερο σκηνικό για τα μαλλιά και το πρόσωπο του πελάτη. Το χρώμα των μαλλιών του πελάτη, δείχνει πιο ρεαλιστικό με ένα μαύρο φόντο.

Αν και το μαύρο χρώμα στα ρούχα συνηθίζεται στα ινστιτούτα ομορφιάς, δεν έχουν όλα κώδικα ντυσίματος. Το μαύρο χρώμα πάντως, κάνει τους υπαλλήλους να φαίνονται περισσότερο επαγγελματίες. Το μαύρο χρώμα στα ρούχα, συμφέρει!

Credit: TipHero

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία