Καλωσόρισε την Άνοιξη με nude νύχια

Οι νέες τάσεις του μανικιούρ για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015 είναι εδώ και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να πάρεις μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες. Και γιατί όχι να υιοθετήσεις και κάποια από αυτές ευθύς αμέσως…

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα στις φετινές ανοιξιάτικες προτάσεις, είναι πως ένα από τα πιο αγαπημένα μανικιούρ του γυναικείου πληθυσμού έχει την τιμητική του και δεν είναι άλλο από τα nude νύχια. Οι natural αποχρώσεις έκαναν δυναμική επιστροφή στις πασαρέλες κι οι διάφοροι συνδυασμοί τους έκλεψαν την παράσταση. Απαλό ροζ και μπεζ, διάφανα χρώματα, ματ, minimal σχέδια επικράτησαν επί των catwalks.

Tα nude νύχια, παρά την απλότητα και τη φυσικότητα τους, δείχνουν αρκετά εντυπωσιακά. Τα φυσικά χρώματα στο μανικιούρ μπορούν να κάνουν τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και δίνουν την αίσθηση των «καθαρών» και καλά περιποιημένων άκρων.
Επιπλέον, ταιριάζει με καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις, αλλά και με όποιο στυλ κι αν έχεις. Ωστόσο, το να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία