Η Μπλόγκερ Γυμναστικής που Σόκαρε το Διαδίκτυο! Δείτε ΠΩΣ Μπορεί να Αλλάξει ένα Σώμα Μέσα σε 12 ώρες!

Η 26χρονη Tiffany Brien από το Belfast είναι γνωστή για τις ενθαρρυντικές της δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες με το άψογο σώμα της. Αλλά η Brien αποφάσισε πρόσφατα να αποδείξει ότι ακόμα και η ίδια παρουσιάζει μια ωραιοποιημένη εικόνα του εαυτού της στα κοινωνικά δίκτυα.

“Όχι, δεν είμαι 6 μηνών έγκυος. Είναι απλά φαγητό… αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με 12 ώρες διαφορά, πριν πέσω στο κρεβάτι και όταν σηκώθηκα… Ξέρω!”, έγραψε την Τετάρτη.

“Δεν είμαστε όλοι αυτό που φαινόμαστε στα κοινωνικά δίκτυα. Σκέφτηκα να μοιραστώ μια άσχημη μέρα για να δείξω ότι κανείς δεν είναι ‘τέλειος’ και ότι είναι εντάξει να χαλαρώνεις όταν το σώμα σου το αποφασίζει.”

“Μην ανησυχείτε κορίτσια, συμβαίνει και στις καλύτερες από εμάς, είναι μέρος του να είσαι γυναίκα! Είναι συνδυασμός έλλειψης ύπνου, άγχους, ορμονών και δυσανεξίας σε κάποια τρόφιμα.” Η Brien είπε ότι αντιμετωπίζει συχνά το πρήξιμο σε άβολες στιγμές όταν τρώει συγκεκριμένα τρόφιμα ή κάνει συγκεκριμένα πράγματα.

“Αυτή η φωτογραφία είναι από μια άσχημη μέρα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έφαγα και προκάλεσε το πρήξιμο. Μερικές φορές το σώμα αποκτά δυσανεξία σε κάτι που πάντα έτρωγες και πρέπει να το λύσεις. Δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό.” Η Brien είπε ότι παλεύει με το άγχος και ότι ο ύπνος και οι ορμόνες έχουν αντίκτυπο στο σώμα της.

“Σίγουρα δεν είμαι τέλεια. Δεν είμαι πρότυπο. Όλοι έχουν τις αδυναμίες τους”, γράφει. “Ξέρω τι κάνω λάθος και πώς να το διορθώσω. Το δύσκολο είναι να το εφαρμόσω στην ζωή μου. Προσπαθώ να κοιμάμαι περισσότερο, να χαλαρώνω και να τρώω σωστά και σίγουρα βλέπω βελτίωση. Θα μοιραστώ συμβουλές και φωτογραφίες στην πορεία.”

“Ναι, με ρίχνει όταν συμβαίνει αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αμέσως. Αλλά μπορείς να το βοηθήσεις και να το ξεπεράσεις.”

Η δημοσίευση της Brien έχει κοινοποιηθεί πάνω από 4.000 φορές και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια, τα οποία την ευχαριστούν που την μοιράστηκε. Ο κόσμος την συγχαίρει για το κουράγιο της και για την δύναμη που τους δίνει να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία