Εσύ το ήξερες; Μάθε ΤΙ αποκαλύπτει το Σχήμα των Φρυδιών σου για τον Χαρακτήρα σου!

Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, τότε τα φρύδια είναι η κορνίζα της. Και μπορούν να πουν πολλά για τον χαρακτήρα μας…

Συνηθισμένα φρύδια

Τα φρύδια μεσαίου πάχους και απόστασης, αντικατοπτρίζουν έναν άνθρωπο με παραδοσιακές αξίες και ακεραιότητα στον χαρακτήρα. Επίσης δείχνουν, ότι δεν είστε επιρρεπείς στην υπερβολική δραματοποίηση, κάτι που κάνει τους άλλους να απολαμβάνουν τη παρέα σας.

Μακριά φρύδια

Οι άνθρωποι με μακριά φρύδια, αντέχουν στο άγχος και είναι πολύ κοινωνικοί. Έχουν ανεξάντλητη ενέργεια και ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Αν ανήκετε σε αυτό το είδος, σίγουρα έχετε συνηθίσει να επιλύετε τα προβλήματά σας μόνη σας και σπάνια τα μοιράζεστε με άλλους.

Κοντά φρύδια

Είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και πατάτε καλά στο έδαφος. Δεν σας αρέσει όταν ακούτε τους άλλους να παραπονιούνται για τα προβλήματά τους, αφού και εσείς επίσης δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ζωής μερικές φορές. Αν και κανένα βουνό, δεν είναι τόσο ψηλό για σας!

Πυκνά φρύδια

Έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εσωτερική σας δύναμη σας και στην ελκυστικότητα που βγάζετε προς τα έξω. Μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις. Μόλις θέτετε κάποιο σημαντικό στόχο, είστε απλά ασταμάτητη. Δεν ενδιαφέρεστε για το τι λένε οι άλλοι για σας. Είστε «ελεύθερα πνεύματα».

Λεπτά φρύδια

Τα πολύ λεπτά φρύδια, δείχνουν μια έμφυτη λεπτότητα. Προσπαθείτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις με επιδέξιο τρόπο. Είστε τέλειος ακροατής και έχετε μια συμπονετική ψυχή!

Φρύδια με ψηλό τόξο

Αυτές που έχουν τοξωτά φρύδια, πιθανόν να είναι ευαίσθητες και επιλεκτικές στην επικοινωνία. Όταν σας συναντούν για πρώτη φορά, οι άνθρωποι συχνά παίρνουν μια λανθασμένη εντύπωση από εσάς, βρίσκοντάς σας εγωκεντρικές ή αλαζονικές. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν ανοίγεστε εύκολα και πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η τελειομανία και η αυτοκριτική, είναι λέξεις που σας χαρακτηρίζουν.

Φρύδια με χαμηλό τόξο

Τα άτομα που έχουν αυτά τα φρύδια, είναι συνήθως άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνήθως μια συναρπαστική προσωπικότητα και χτίζουν πάντα σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Τριγωνικά φρύδια

Αυτό το σχήμα συνεπάγεται μια δυναμική προσωπικότητα. Αναλύεται γρήγορα τις καταστάσεις και παίρνετε αστραπιαία αποφάσεις. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα έχει τα πλεονεκτήματά του. Οι άνθρωποι ποτέ δεν βαριούνται όταν βρίσκονται μαζί σας! Έχετε το ρόλο του ηγέτη και δεν φοβάστε τις ευθύνες.

Στρογγυλεμένα φρύδια

Αυτό το σχήμα φρυδιών, είναι αδιαμφισβήτητο σημάδι καλοσύνης και φροντίδας. Ποτέ δεν δείχνετε αδιαφορία για τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων και είστε πάντα έτοιμη να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη.

Φρύδια σχεδόν ευθεία

Τα φρύδια χωρίς έντονες καμπύλες, συνεπάγονται μια αναλυτική νοοτροπία και μια διάθεση ορθολογικής σκέψης. Ζυγίζεται τα πράγματα και τα σκέφτεστε δύο φορές. Παρόλα αυτά, δεν φοβάστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να εκφράζετε δυσάρεστες αλήθειες που άλλοι προτιμούν να αποφεύγουν.

Διαγώνια φρύδια

Όσο πιο απότομη είναι η γωνία κλίσης, τόσο ισχυρότερα τα συναισθήματα και τα πάθη που βράζουν μες στην ψυχή σας. Κάνετε πάντα εντύπωση σε όλους όσους σας γνωρίζουν. Είστε άνθρωποι που ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή σας και πάντα βρίσκετε τη συντομότερη διαδρομή για την επιτυχία.

Αχνά φρύδια

Τα ανοιχτόχρωμα αχνά φρύδια, είναι σίγουρο σημάδι ανασφάλειας. Έχετε την τάση να αμφιβάλλετε για το χαρακτήρα και τις ικανότητες σας. Χαρακτηρίζεστε από ατολμία και συστολή. Δεν έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Σας συμβουλεύουμε να διώξετε την αμφιβολία και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επιτυχίες!

Credit: BrightSide

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία