Εσείς θα Πληρώνατε 1.408.685 Ευρώ για να Παγώσετε τον Χρόνο όπως έκανε η Τζένιφερ Άνιστον;

Φανταστείτε ότι βρισκόμαστε ξανά στη χρονιά 2000. Πως μπορεί να εξηγήσει κανείς την εκπληκτική ομοιότητα ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες της Τζένιφερ Άνιστον, που η μία τραβήχτηκε στη φετινή απονομή βραβείων Όσκαρ και η άλλη 17 χρόνια πριν στο ίδιο γεγονός;

Πως λοιπόν η διάσημη ηθοποιός στα 48 της χρόνια κατάφερε να ξεγελάσει τον χρόνο;

Η απάντηση: πολλή γυμναστική και πολλές θεραπείες. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε; Δυστυχώς, για να κάνετε όλες τις θεραπείες που έχει κάνει μέχρι τώρα μέσα σε αυτά τα 17 χρόνια θα σας κοστίσει 1,15 εκατομμύρια ευρώ ή 81.617 ευρώ ετησίως.

Αξίζει τον κόπο όμως, καθώς αυτή η νεανική εμφάνιση της έχει φέρει έσοδα πολλών εκατομμυρίων, καθώς η περιουσία της υπολογίζεται στα 132 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακάτω αναλύουμε όλα όσα έχει πληρώσει αυτά τα χρόνια…

Διατροφή: – 18,783 ευρώ ετησίως

Πριν πάρει το ρόλο της Ρέιτσελ στα Φιλαράκια και πριν γίνει διάσημη, ήταν πιο παχουλή, καθώς έτρωγε πρόχειρο φαγητό. Αργότερα, ξεκίνησε ειδική διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες. Από το 2001 λέγεται ότι είναι πελάτισσα της εταιρείας Diet Designs, μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε ισορροπημένα γεύματα και στέλνει γεύματα στα σπίτια και τις τοποθεσίες που κάνουν γυρίσματα διάσημοι σταρ.

Πρόσωπο: 6.949 ευρώ ετησίως

Αυτό το αιώνιο φρέσκο πρόσωπο δεν πετυχαίνεται εύκολα ή φτηνά. Η Άνιστον έχει δοκιμάσει σχεδόν κάθε δερματολογική θεραπεία και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Κάνει θεραπείες με CACI λέιζερ, που δίνει αποτέλεσμα ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ. Μία συνεδρία κοστίζει περίπου 60 ευρώ και το χρόνο ανέρχεται περίπου στα 690 ευρώ. Κάθε εξάμηνο κάνει θεραπεία με υπέρηχους, που κοστίζει 863 ευρώ. Με λέιζερ μειώνει τις ρυτίδες και κοστίζουν περίπου 287 ευρώ που κάνει τέσσερις φορές το χρόνο.

Πόδια: 43.722 ευρώ ετησίως

Η Τζένιφερ γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα στην άνεση της έπαυλής της στο Μπέβερλι Χιλς, που αγόρασε το 2012.

Κάνει τρεις συνεδρίες με την γυμνάστρια και φίλη της Mandy Ingber, που της κοστίζει 840 ευρώ την εβδομάδα.

Μαλλιά: 8.041 ευρώ ετησίως

Η Άνιστον έχει φίλο τον κομμωτή Chris McMillan, που επιμελείται τα μαλλιά της από το 1994 και έκανε το διάσημο κούρεμα «Ρέιτσελ».

Ο McMillan χρεώνει 518 ευρώ το κούρεμα και η Άνιστον τον βλέπει κάθε 6 εβδομάδες.


Μακιγιάζ: 779 ευρώ ετησίως

Το μακιγιάζ της Άνιστον είναι σχετικά ελαφρύ: μάσκαρα Chanel (28 ευρώ), κονσίλερ (31 ευρώ), ενυδατική κρέμα Laura Mercier (40 ευρώ),  Hauschka lip balm (12 ευρώ) και Chanel μέικαπ (36 ευρώ).

Φρύδια: 829 ευρώ ετησίως 

Η Άνιστον επενδύει εκατοντάδες ευρώ για την περιποίηση των φρυδιών της. Τη φροντίδα τους επιμελείται η αισθητικός Anastasia Soare, που χρεώνει τουλάχιστον 69 ευρώ την επίσκεψη. Μηνιαία επίσκεψη θα κόστιζε 829 ευρώ ετησίως.

Μαύρισμα: 2.216 ευρώ ετησίως

Περιποίηση λαιμού: 421 ευρώ ετησίως

Μύτη: 23,049 ευρώ (δύο ρινοπλαστικές)

Η Άνιστον έχει κάνει δύο ρινοπλαστικές, μία πριν τα Φιλαράκια και μία το 2008, μετά το χωρισμό με τον Μπραντ Πιτ.

Στήθος: πιθανόν 5.762 ευρώ

Πιστεύεται ότι η Άνιστον έχει κάνει ανόρθωση στήθους και όχι αύξηση του μεγέθους. Μια τέτοια διαδικασία θα κόστιζε πάνω από 5.000 ευρώ.

Ετήσιο σύνολο: 81.773 ευρώ

Credit: DailyMail

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία