Δοκιμάσαμε 10+1 Μυστικά Ομορφιάς που μας Αποκάλυψε μια Επαγγελματίας Αισθητικός και ΙΔΟΥ τα απίστευτα Αποτελέσματα!

Καθημερινά μαθαίνουμε πολλές νέες συμβουλές από επαγγελματίες αισθητικούς και μακιγιέρ. Έτσι αποφασίσαμε να ελέγξουμε στην πράξη μερικές από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα: 

Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση make up

Επιλέξτε make up με βάση τον τόνο του δέρματός σας – μπορεί να ποικίλλει από ψυχρές σε πιο ζεστές αποχρώσεις. Για να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν, εφαρμόστε διαφορετικά make up στο πηγούνι σας, ώστε να ταιριάζει με το χρώμα του λαιμού σας.

Πάντα να απλώνετε καλά το bronzer

Το σύγχρονο contouring βασίζεται στις απαλές καμπύλες. Δεν πρέπει να φαίνονται τρίγωνα ή γραμμές στο πρόσωπό σας. Επιλέξτε ένα bronzer με ελαφριά σύνθεση σε γκρι-καφέ απόχρωση. Εφαρμόστε το πάνω στη γραμμή των ζυγωματικών για να δώσετε ένα εφέ λίφτινγκ.

Βρείτε το ιδανικό σχήμα φρυδιών 

Τα φρύδια πλαισιώνουν ολόκληρο το μακιγιάζ, και έτσι είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα απαλό σχήμα για την καθημερινή σας εμφάνιση. Διαλέξτε ένα χρώμα φρυδιών σύμφωνα το χρώμα των μαλλιών: μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό θα είναι ιδανικό για τις μελαχρινές, και η ίδια απόχρωση ή ένας τόνος πιο σκούρο ταιριάζει τέλεια στις ξανθιές.

Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα

Το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο άνω βλέφαρο θα δώσει την εντύπωση μεγαλύτερων ματιών και θα τονίσει τις βλεφαρίδες. Αν όμως κάνετε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου, χωρίς να το απλώσετε καλά, θα δημιουργήσει πιο “αμυγδαλωτά” μάτια και θα φαίνονται οπτικά μικρότερα.

Το eyeliner πρέπει να ταριάζει στο σχήμα των ματιών

Το πιο σημαντικό στο eyeliner είναι να βρείτε το σχήμα που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών. Μη σχεδιάσετε το τελείωμα πολύ ψηλά, καθώς μπορεί να αλλάξει δραματικά το σχήμα των ματιών. Η εξωτερική γωνία πρέπει να ακολουθεί το σχήμα του κάτω βλεφάρου. Σχεδιάστε το τελείωμα όταν έχετε τα μάτια ανοιχτά. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να βλέπετε τη γραμμή όταν τη δημιουργείτε.

Χρησιμοποιήστε πολλαπλές σκιές για τα μάτια σας

Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε περισσότερες από δύο σκιές όταν βάφεστε. Θα χρειαστείτε ένα πινέλο και σκιές στο χρώμα του δέρματος για απαλή μείξη.

Εφαρμόστε μόνο μία στρώση μάσκαρας

Η υπερβολική μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτερη και το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό. Οι καλά τονισμένες βλεφαρίδες είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ.

Εφαρμόστε σωστά το ρουζ

Κάντε ελαφρές κινήσεις με το πινέλο στο κέντρο των μήλων, απλώνοντας το χρώμα κατά μήκος των ζυγωματικών.

Διαλέξτε ένα μολύβι χειλιών σε κοντινή απόχρωση με το κραγιόν

Το πιο σημαντικό κόλπο στο μακιγιάζ των χειλιών είναι το μολύβι χειλιών να ταριάζει ακριβώς με το χρώμα του κραγιόν που θα φορέσετε. Τα υπερτονισμένα χείλη φαίνονται ψεύτικα. Προσπαθήστε να απλώσετε πρώτα το μολύβι χειλιών και στη συνέχεια εφαρμόστε το κραγιόν.

Κρύψτε τους μαύρους κύκλους

Για να κρύψετε πιο αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους, εφαρμόστε κονσίλερ σε σχήμα τριγώνου, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

Χρησιμοποιήστε highlighter στις περιοχές που ο ήλιος φυσικά βλέπει

Χρησιμοποιήστε highlighter σε περιοχές που δεν είναι λιπαρες, και αποφύγετε την περιοχή Τ-ζώνη. Εφαρμόστε σε περιοχές που φωτίζονται φυσικά από τον ήλιο: τα ζυγωματικά, το οστό των φρυδιών, το εσωτερικό των ματιών, τη γέφυρα της μύτης και το τρίγωνο στο άνω χείλος.

Credit: Brightside.me

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία