Δοκιμάσαμε τις Πιο Δημοφιλείς Συμβουλές Ομορφιάς που Κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο & Ανακαλύψαμε ΠΟΙΕΣ Πραγματικά Δουλεύουν!

Η Farrah και και η Chrissy λατρεύουν να ψάχνουν στο Pinterest για συμβουλές ομορφιάς, αλλά αρκετές από αυτές τους φαίνονται αρκετά παράξενες (όπως η παρακάτω), οπότε αποφάσισαν να τις δοκιμάσουν όλες και να μας που ποιες πραγματικά δουλεύουν και ποιες όχι!

1. Χαρτί καλύμματος λεκάνης για την λιπαρότητα
Αυτή η συμβουλή ομορφιάς λέει να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτί καλύμματος του καθίσματος της τουαλέτας, ως μέσο απορρόφησης της επιπλέον λιπαρότητας από το πρόσωπό σας.

Θα χρειαστείτε: χαρτί καλύμματος του καθίσματος της τουαλέτας.

Βασικά, αυτό το τέχνασμα λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα χρησιμοποιούσατε τα υγρά μαντηλάκια που θα αγοράζατε από οποιοδήποτε κατάστημα.

Το λεπτό υλικό του χαρτιού έχει παρόμοια υφή με τα ειδικά, εμπορικά μαντηλάκια και περιέργως, λειτουργεί εξίσου καλά!

2. Μακριές βλεφαρίδες με πούδρα
Προφανώς, αν απλώσετε μια γερή δόση πούδρας στο πινέλο της μάσκαρας και το βάλετε στο βλεφαρίδες σας, θα φαίνονται πιο πλούσιες και μακριές.

Θα χρειαστείτε: μάσκαρα, ένα αναλώσιμο βουρτσάκι μάσκαρας και πούδρα.

Αγοράσαμε λοιπόν ένα βουρτσάκι και το βουτήξαμε στην πούδρα.

Οι οδηγίες δεν έλεγαν πόση πούδρα να χρησιμοποιήσουμε.

Στη συνέχεια περάσαμε με το βουρτσάκι τις βλεφαρίδες μας και από πάνω απλώσαμε μάσκαρα και αυτό ήταν.

Αν έχετε πολύ κοντές ή λεπτές βλεφαρίδες, μπορεί να αξίζει να το δοκιμάσετε, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είδαμε μεγάλη διαφορά – εκτός από το ότι οι βλεφαρίδες έμοιαζαν πιο “κολλημένες”. Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις αυτού του hack που μπορεί να λειτουργήσουν.

3. Smokey eyes μόνο με eyeliner
Αν βιάζεστε, αυτό το hack λέει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε ένα # (γνωστός και ως hashtag) στη γωνία του ματιού σας με eyeliner. Στη συνέχεια, μουτζουρώνετε για να δημιουργήσετε smokey eyes.

Θα χρειαστείτε: eyeliner και βούρτσα ανάμειξης.

Αυτό σίγουρα δεν ήταν τόσο γρήγορο όσο νομίζαμε. Επίσης, ήταν δύσκολο με το eyeliner και υπήρχε ακόμα κατάλοιπο του “#” που φαινόταν.

Μην ξεγελιέστε: αυτό το hack δεν θα σας γλιτώσει χρόνο. Προφανώς είναι πολύ πιο εύκολο τρόπο για να συνδυάσετε σκιά ματιών για να δημιουργήσετε smokey eyes, αλλά δουλεύει. Είναι σούπερ πανέμορφο; Όχι ακριβώς. Αλλά εάν βιάζεστε και το μόνο που έχετε είναι eyeliner, τότε σίγουρα είναι πρακτικό.

4. Κάλτσα αντί για beautyblender
Τα beautyblenders δεν είναι φθηνά, οπότε μπορείτε – προφανώς – να χρησιμοποιήσετε μια κάλτσα από μικροΐνες (που κοστίζει περίπου 5 δολάρια) για να έχετε τα ίδια απίστευτα αποτελέσματα.

Θα χρειαστείτε: μια κάλτσα από μικροΐνες και το foundation σας.

Γι’ αυτό το hack, αναμειγνύουμε το foundation και το concealer στην αριστερή πλευρά του προσώπου μας χρησιμοποιώντας μία κάλτσα από μικροΐνες…

Και με beautyblender στη δεξιά πλευρά για να τα συγκρίνουμε.

Είναι δύσκολο να το δει κανείς στη φωτογραφία, αλλά η κάλτσα άφησε μέρη του προσώπου σωστή χωρίς ανάμιξη των προϊόντων (όπως το σημείο πάνω από το δεξί φρύδι). Δεν είναι τέλειο και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τη χρήση ενός beautyblender ή τα δάχτυλά σας, αλλά αν ψάχνετε για μια φθηνότερη εναλλακτική λύση και έχετε υπομονή, ίσως να μπορούσε να λειτουργήσει.

5. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με κόκκινο κραγιόν
Σύμφωνα με το διαδίκτυο, μπορείτε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας με κόκκινο κραγιόν, concealer και σοβαρές δεξιότητες ανάμειξης.

Θα χρειαστείτε: κόκκινο κραγιόν και ένα πινέλο.

Πρώτον, υποτίθεται ότι θα απλώσετε μία στρώση foundation στο πρόσωπό σας.

Στη συνέχεια, αφού επιλέξετε ένα κραγιόν που συσχετίζεται με τον τόνο του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε το πινέλο για να το εφαρμόσετε ακριβώς κάτω από τα μάτια σας.

* Όσες έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κραγιόν σε κόκκινη/ροζ απόχρωση, στον αμέσος πιο σκούρο τόνος δέρματος θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μωβ/κόκκινο και για το σκούρο δέρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κοράλλι κόκκινο.

Στη συνέχεια, υποτίθεται ότι βάζουμε concealer και να καλύψουμει την κόκκινη περιοχή και αναμιγνύουμε μέχρι να… δεν έχουμε ιδέα!

Το αποτέλεσμα είναι απλά τραγικό…

Credits: BuzzFeed

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία