ΑΥΤΟΣ είναι ο Άνδρας που ψηφίστηκε ως ο Ομορφότερος στον Κόσμο. Πως σας Φαίνεται;

Ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο ανακοινώθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο φετινός νικητής του διαγωνισμού ομορφιάς “Mister World” ονομάζεται Rohit Khandelwal, κατάγεται από την Ινδία και είναι ο πρώτος εκπρόσωπος αυτής της χώρας που κέρδισε τον πολυπολυπόθητο τίτλο!

Προσφέρουμε τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας στον Rohit και αποφασίσαμε να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη με τη δημοσίευση μια συλλογής από τα πιο εντυπωσιακά πορτραίτα του Mister World 2016!

Στον φετινό διαγωνισμό, η Ινδία μοιράστηκε το βάθρο με το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Ο 21χρονος Fernando Álvarez από το Πουέρτο Ρίκο στέφθηκε ο δεύτερος πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο, ενώ ο 26χρονος Aldo Esparza Ramírez από το Μεξικό πήρε την τρίτη θέση.

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η εμφάνιση του Rohit ήταν πολύ μακριά από το ιδανικό. Είχε μια συνηθισμένη ζωή, εργαζόμενος ως τεχνικός βοηθός υποστήριξης σε μια εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών.

Ωστόσο, η αποφασιστικότητά του, η επιθυμία του για αυτο-βελτίωση και η συνεχής άσκηση, βοήθησαν να μετατρέψει τον εαυτό του στην προσωποποίηση της ανδρικής ομορφιάς.

Credits: Bright Side

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία