Απλώνει λίγη Οδοντόκρεμα στα Χείλη της και Περιμένει 10 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα, θα σας Αφήσει Άφωνες!

Τα χείλη είναι πιθανότατα το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου. Για να τα κάνουμε έντονα και σαγηνευτικά, αγοράζουμε ένα σωρό κραγιόν, δοκιμάζουμε τις τεχνικές που μαθαίνουμε μέσω Διαδικτύου, καθώς και όλα τα νέα προϊόντα ομορφιάς.

Δείτε μερικά από τα πιο αποτελεσματικά κόλπα για γεμάτα και εκφραστικά χείλη που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ χειλιών.

Για να κάνετε τα χείλη σας πιο απαλά

Χρησιμοποιήστε μια σπιτική συνταγή για φυσική απολέπιση χειλιών, κάποιο προϊόν του εμπορίου, ή απλά πάρτε μια οδοντόβουρτσα και τρίψτε τα χείλη σας για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Αυτού του είδους το μασάζ, θα κάνει το κραγιόν σας να απλωθεί ομοιόμορφα και απαλά.

Θεραπεύεστε τα σκασίματα χειλιών

Εφαρμόστε οδοντόπαστα στα χείλη για 10 δευτερόλεπτα και ξεπλύνετε. Τα χείλη σας θα είναι πολύ πιο ήπια.

Για να ορίσετε το περίγραμμα

Χρησιμοποιήστε concealer για να δημιουργήσετε το σωστό περίγραμμα των χειλιών σας. Αν χρειαστεί μπορείτε να κρύψετε το φυσικό σχήμα που έχουν τα χείλη σας και να «ζωγραφίσετε» ένα καινούργιο με ένα μολύβι χειλιών.

Για να αναμείξετε τα χρώματα

Είναι καλύτερο να αναμείξετε το περίγραμμα για ένα καθημερινό μακιγιάζ ημέρας.

Για να οριοθετήσετε την γραμμή των χειλιών σας

Χρησιμοποιήστε concealer ή highlighter για να τονίσετε τη γραμμή των χειλιών σας και να τα κάνετε να δείχνουν πιο γεμάτα.

Για να κάνετε τα χείλη σας πιο γεμάτα και φουσκωτά

Τα χείλη σας θα δείχνουν πολύ πιο γεμάτα αν οριοθετήσετε τις γωνίες τους με ένα μολύβι και μετά απλώσετε λίγο concealer στην μέση.

Ένα κολακευτικό χρώμα κραγιόν

Βρείτε ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματος σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε κάποια σημαντικά πράγματα, όπως το ότι ένα περλέ κραγιόν αναδεικνύει όλες τις ατέλειες του δέρματος σας, ένα ματ κραγιόν μπορεί να μικρύνει τα χείλη σας και ένα γυαλιστερό κραγιόν δεν είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.

Για να απλώσετε το κραγιόν όμορφα

Θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε το περίγραμμα αν δημιουργήσετε ένα σταυρό κάτω από το τόξο που βρίσκεται στην μέση του πάνω χείλους. Στη συνέχεια ορίστε τις γωνίες των χειλιών σας και ενώστε τις γραμμές.

Για να τονίσετε το κέντρο των χειλιών σας

Πρώτα απ’ όλα απλώστε concealer στα χείλη σας και στην συνέχεια εφαρμόστε ένα έντονο κραγιόν και αναμείξτε το με προσοχή. Αυτό το μακιγιάζ θα δείχνει πραγματικά ντελικάτο.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία