ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Περμανάντ επέστρεψε και πάλι στη Μόδα και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως. Εσείς θα την δοκιμάζατε;

Θυμάστε όταν η περμανάντ ήταν στη μόδα; Λοιπόν, κάνει την επιστροφή της! Ναι έτσι είναι! Τα καλύτερα κομμωτήρια στην αγορά, τώρα προσθέτουν την περμανάντ πίσω στην λίστα τους.

Είναι λογικό αν το σκεφτείτε… τον τελευταίο καιρό, η πιο αγαπημένη τάση των μαλλιών είναι τα χαλαρά κύματα.

Είτε έχετε κοντά ή μακριά μαλλιά, οι μπούκλες είναι το στυλ της ημέρας. Είναι ένα απλό αλλά κομψό στυλ που κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται γυαλισμένα και κομψά, χωρίς να είναι υπερβολικά.

Η επίτευξη αυτού του στυλ δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά. Σκεφτείτε το περμανάντ! Και μην ανησυχείτε γιατί δεν εννοούμε αυτό που έκανε η μαμά σας.
Η μοντέρνα περμανάντ σήμερα, δεν είναι μόνο πιο υγιεινή (χρησιμοποιείτε λιγότερη αμμωνία), αλλά δίνει περισσότερο στυλ στο κεφάλι σας.

Μάλιστα, ορισμένοι ιδιοκτήτες μεγάλων κομμωτηρίων, δίνουν στην περμανάντ νέα ονόματα, όπως το «American Wave» για να ξεκαθαρίσουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των ‘80ς.

Το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και φυσικό!

Να ξέρετε όμως ότι η νέα αυτή μόδα, εγκυμονεί κάποιους κινδύνους για τα μαλλιά σας. Η επεξεργασία που γίνεται στα μαλλιά σας, κάνει ζημιά στο θυλάκιο της τρίχας.

Όμως, αν πάτε σε ένα αξιόπιστο κομμωτήριο με υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν μεταξένια και λεία. Δοκιμάστε το!

Credit: Shareably

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία