Έβγαλε μια Φωτογραφία με το Μπικίνι και την Κοινοποίησε στο Facebook. Αυτό που Ακολούθησε, θα σας Κάνει να της βγάλετε το Καπέλο!

Η Linda-Marie Nilsson είναι μία δημοσιογράφος και blogger από τη Σουηδία. Πρόσφατα, ανέβασε μια φωτογραφία της που φορούσε μπικίνι στην παραλία. Αυτό που λέει για την φωτογραφία αποτελεί πραγματικά πηγή έμπνευσης!

“Είπα πως θα σας έλεγα τι με αγχώνει όταν είμαι στην παραλία. Δεν είναι το σώμα μου, δεν είναι οι κάλοι μου, δεν είναι η κυτταρίτιδα που έχω, το τεράστιο στήθoς μου που απειλεί να βγει έξω από το μπικίνι μου όταν κουνιέμαι.

Δεν είναι ο τέλειος ποπός μου, που ίσως είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει σε μικρές καρέκλες. Δεν είναι οι ραγάδες μου που κανείς άλλος δεν έχει. Αυτό που με αγχώνει είναι όλοι οι άλλοι.

Αγχώνομαι για όσους τους αρέσω, αλλά που ντρέπονται γι’αυτό. Που κρύβονται σε πετσέτες ή ποτέ δεν βγάζουν τη μπλούζα τους. Που κοιτάνε τους άλλους για να δουν εάν τους κοιτάνε και αυτοί.

Πολλοί μου λένε πως δεν πάνε στην παραλία γιατί δεν θέλουν οι άλλοι να τους δούνε και αυτό πραγματικά με πονάει πολύ. Δεν θα πρέπει να χάνετε τόση διασκέδαση γιατί ντρέπεστε για το σώμα σας.

Εάν θέλω να δείξω κάτι, δεν με νοιάζει ούτε λίγο τι σκέφτονται οι άλλοι για το σώμα μου. Είναι δικό μου και μου αρέσει. Μπορεί να κάνει ότι κάνει και ένα ‘φυσιολογικό’ σώμα, είναι τέλειο και όμορφο.

Όπως και το σώμα όλων μας. Και γι΄αυτό στεναχωριέμαι πολλές φορές. Γιατί δεν καταλαβαίνετε όσο όμορφοι είστε. Αλλά ελπίζω σιγά σιγά να το καταλάβετε.’

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα! Είναι σημαντικό να αγαπάμε το σώμα μας, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθός του!

Credit: hefty.co

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία