Έχετε Λεπτά και Άτονα Μαλλιά; Δώστε τους Όγκο Άμεσα με αυτή την Απλή Συνταγή!

Δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα στον κόσμο που δεν θέλει να έχει μακριά, υγιή και όμορφα μαλλιά. Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, το οποίο, δυστυχώς, σπάνια γίνεται πραγματικότητα. Κυρίως επειδή τα μαλλιά μας μεγαλώνουν μόλις μισή ίντσα τον μήνα και ακόμη και αυτή η αργή ανάπτυξη μπορεί να υπονομευθεί από πολλούς παράγοντες.

Οι πιο κοινοί παράγοντες που αλληλεπιδρούν με την ανάπτυξη των μαλλιών μας είναι η γενετική, η γενικότερη υγεία μας και η διατροφή. Στη συνέχεια, έχουμε τις θεραπείες μαλλιών, το ίσιωμα, το πιστολάκι, τα προϊόντα styling και ούτω καθεξής. Όλοι αυτοί οι παράγοντες κάνουν τα μαλλιά μας να μεγαλώνουν πιο αργά και πιο αδύναμα, κάνοντάς τα επιρρεπεί στην ψαλίδα και το σπάσιμο.

Για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πιο υγιεί, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές στον τρόπο ζωής, όπως το να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να τα φροντίζετε καλύτερα και να σταματήσετε να τους προκαλείτε ζημιές από την έκθεσή τους σε περιττές θεραπείες. Εκτός από αυτές τις αλλαγές, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την ακόλουθη θεραπεία που έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην ενίσχυση των μαλλιών σας.

Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει πως να προετοιμάσετε την πιο αποτελεσματική φυσική θεραπεία που θα μετατρέψει τα μαλλιά σας:

Credits: Healthy Food Team

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία