Έχει Διχάσει το Διαδίκτυο! Τι λες Χοντρούλα ή Τούμπανο; Δες της από τη Μέση και Κάτω και Πες μας τη Γνώμη σου!

Έγινε γνωστή λόγω του σωματότυπού της. Το μοντέλο, Iskra Lawrence, έβαλε τις καμπύλες της να δουλέψουν όταν φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπικίνι καθώς ήταν για διακοπές στις ΗΠΑ. Η 25χρονη από το Worcestershire, που έγινε γνωστή από το Instagram, έδειχνε πολύ εντυπωσιακή στην παραλία αυτή την Κυριακή.

Έδωσε στους θαυμαστές της και άλλους λόγους να την αγαπάνε, δείχνοντας πως νιώθει άνετα με το σώμα της στην εμφάνισή της στο Montauk της Νέας Υόρκης.

Ήταν πολύ φρέσκια και η φυσική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη. Λέει όμως πως δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα για εκείνη. Όταν ήταν νεαρή, πάντα σχολίαζαν το μέγεθός της και οι φίλοι της της έλεγαν μάλιστα να μην φοράει συγκεκριμένα ρούχα γιατί την έκαναν να φαίνεται πιο ‘χοντρή.’

Εκείνη τώρα λέει πως το να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου είναι κανονικό δηλητήριο και είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Συνεχίζει: ‘Εάν κάποιος κοντινός σας άνθρωπος νιώθει άσχημα για τον εαυτό του, τι θα κάνατε;’

Δεν πρέπει να περιορίζουμε τους άλλους λέγοντάς τους πόσο άσχημοι φαίνονται και πως πρέπει να κρύψουν τις ατέλειές τους. Μπορεί να φαίνεται κάτι σχετικά άκακο, αλλά είναι η αιτία από κάποια πολύ σοβαρά ψυχολογικά κατάλοιπα. 

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία