Παντελής Τουτουντζής: «Ο αδερφός μου μου είχε πει, αν δεν σε δεχτούν οι γονείς μας θα φύγουμε και θα μείνουμε μαζί»

Ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε μία αποκαλυπτική και απολαυστική συνέντευξη και αναφέρθηκε στους γονεις και σε ένα περιστατικό με τον αδερφό του.

Η συνέντευξη και η αναφορά στους γονείς του

Ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε στο studio της εκπομπής της ΕΡΤ2 «Μαμά-δες» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά. Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τη ζωή του ενώ εξομολογήθηκε και τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και το πως αντιμετώπισαν οι γονείς του όταν τους ανακοίνωσε την ομοφυλοφιλία του.

“Δεν έχασαν ούτε ένα ραντεβού και ακολούθησαν πιστά τη συμβουλή. Η μάνα μου δεν άφησε ξανά ούτε ένα υπονοούμενο να έρθει προς τα μένα και της το αναγνωρίζω αυτό”, εξομολογείται ο Παντελής Τουτουντζής.

«Μεγάλωσα στην Κρήτη στη δεκαετία του ’80 σε μία κοινωνία δύσκολη για ένα γκέι παιδί. Νομίζω όμως ότι το αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ταξίδι στην αρχή: φόβοι, απορρίψεις, μοναξιά, σκοτάδι. Επειδή τότε φοβόμασταν οτιδήποτε διαφορετικό, έπαιρνα ένα βάρος που μου δημιουργούσε όλη η κοινωνία», εξομολογείται ο Παντελής Τουτουντζής.

«Ο πατέρας μου ρώτησε μπορώ να κάνω κάτι;»

«Οι γονείς μου ήταν παρατηρητές. Με άφησαν τον χώρο να το δουλέψω μόνος μου, δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό. Όταν τους το είπα, οι αγωνίες τους ήταν πολύ λογικές: αν θα έχω τη ζωή που θέλω, αν θα με αγαπήσει κανείς όπως έπρεπε», περιγράφει.

«Ο αδελφός μου μού είχε πει: θα το πούμε στους γονείς μας, γιατί θέλω να ξέρουν ακριβώς ποιος είσαι κι αν δεν το δεχθούν, θα φύγουμε και θα μείνουμε μαζί», τονίζει ο Παντελής Τουτουντζής.

«Όταν οι γονείς μου πήγαν σε ειδικό για να τους συμβουλεύσει, ο πατέρας μου τον ρώτησε: μπορώ να κάνω κάτι; Και ο ειδικός του είπε: ναι, να τον αγαπάς και να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Δεν έχασαν ούτε ένα ραντεβού και ακολούθησαν πιστά τη συμβουλή. Η μάνα μου – και της το αναγνωρίζω αυτό – από τη στιγμή που της το είπα, βγήκε στην κοινωνία με πολύ ψηλά το κεφάλι και δεν άφησε ξανά ούτε ένα υπονοούμενο να έρθει προς τα μένα», είπε κλείνοντας ο Παντελής Τουτουντζής.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη