Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για τη Ναταλία Γερμανού: Το επικό σχόλιο για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

“Γι’ αυτό σ’ αγαπώ”, είπε η παρουσιάστρια και ολοι γέλασαν με τον αυθορμητισμό και τα επικά σχόλια που κάνει πάντα  η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε τι συνέβη

Το δικό της… ξεχωριστό σχόλιο για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται», επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις, θέλησε να συνδεθεί με το Αββαείο του Ουεστμίνστερ προκειμένου να παρακολουθήσει τα πλάνα από τη λαμπρή τελετή.

Εκεί, έκανε χιούμορ με τον Alpha και το γεγονός ότι ο σταθμός επέλεξε να μη στείλει ανταποκριτή στο Λονδίνο για να καλύψει το ιστορικό γεγονός.

«Απ’ ό,τι καταλαβαίνω όλη η ελληνική τηλεόραση σήμερα παίζει τη στέψη του Καρόλου. Ο Alpha – γι’ αυτό σ’ αγαπώ, κανάλι μου – ούτε απεσταλμένο δεν έχουμε στείλει, ούτε ανταποκριτή δεν έχουμε», είπε χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού.

«Κι εμείς ό,τι μπορούσαμε κάναμε. Δεν έχουμε απεσταλμένο, μπράβο σας», είπε η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας προσωρινά το θέμα. Η ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» επανήλθε στο γεγονός της στέψης προς το τέλος της εκπομπής, όπου σχολίασαν αναλυτικότερα όσα συνέβησαν.

Το βίντεο που έγινε viral

Related posts

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ