Κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο: Σούσουρο με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κέντρο της Αθήνας

Στο Κολωνάκι εντόπισαν οι κάμερες την αγαπημένη και γλυκιά Ηλιάνα που πάντοτε γελάει στο φακό και δεν είναι ποτέ σνομπ με τους φωτογράφους!

Άψογο στυλ

Η ίδια μάλιστα συνάντησε τυχαία και τον Al Giga, τον στιλίστα των celebrities με τον οποίο συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Σίγουρα τα μάτια όλων έπεσαν στο υπέροχο σύνολό της, αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στην επίσης υπέροχη τσάντα της, από τον Οίκο YSL. Η τσάντα που κράτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και κοστίζει 2.949,35 ευρώ

Δια χειρός Yves Saint Laurent, όπως προείπαμε, η Loulou bag, πήρε το όνομά της από τη Loulou de la Falaise, η οποία ήταν μακροχρόνια φίλη και μούσα του ιδρυτή του Οίκου. Η συγκεκριμένη τσάντα που κράτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και κοστίζει περίπου έ2.949,35 ευρώ έχει φτιαχτεί στην Ιταλία από σουέντ και πάνω μέρος της, έχει το κλασικό λογότυπο YSL. Την έχουμε εντοπίσει σε πολλές παραλλαγές, καθότι κλασική αξία, ενώ παρόμοια από τον Οίκο Chanel έχει κρατήσει και η Κατερίνα Καινούργιου, στο πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Περήφανη νοικοκυρά η Σπυροπούλου – Τα γεύματα που ετοίμασε για τους άντρες της ζωής της

Ο έρωτας δεν κρύβεται: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμων Κουρής σε σπάνια βραδινή έξοδο

Υποκλίνεται ολόκληρη η χώρα: Βάνα Μπάρμπα – Μιμή Ντενίση ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ & εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους