Μαρία Μενούνος: Αυτή η διάσημη Ελληνίδα βάφτισε την κόρη της – Ντυμένη στα λευκά με τον σύζυγό της στο πλευρό της

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Άντεργκάρο βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους, Αθηνά – Αλεξάνδρα, η οποία ήρθε στον κόσμο μετά από πολλές προσπάθειες και εξωσωματικές, την Κυριακή 28 Απριλίου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και τους καλύτερούς τους φίλους, με τους οποίους γλέντησαν στη συνέχεια, με το κέφι να “χτυπάει κόκκινο” (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του μπαμπά της και το πάρτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πασχάλη Τερζή).

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή, αλλά και το τραπέζι αργότερα, έλαβαν χώρα στον κήπο του πολυτελούς σπιτιού του ζευγαριού και μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram αποκαλύφθηκε ποια διάσημη Ελληνίδα έγινε η νονά της μικρής…

Αυτή η διάσημη Ελληνίδα βάφτιση την κόρη της Μαρίας Μενούνος

Ο λόγος για τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά, με ένα κοντό φόρεμα με κεντήματα στο τελείωμα και μία ζακέτα που είχε τις ίδιες λεπτομέρειες. Είχε τα μαλλιά της λυτά σε χαλαρές μπούκλες και το μακιγιάζ της ήταν ανάλαφρο σε γήινους τόνους. Στο πλευρό της, φυσικά, βρισκόταν ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, ο οποίος φορούσε κοστούμι με μία μακριά ροζ γραβάτα.

«Τι όμορφη ημέρα να γιορτάσουμε τη βάφτιση της Αθηνάς και τι τιμή να γίνω η νονά σου. Μαρία και Κέβιν σας αγαπάμε τόσο πολύ! Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εσάς!», έγραψε το πρώην μοντέλο στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα δύο ζευγάρια είναι κολλητοί φίλοι και περνούν πολύ χρόνο μαζί. Το καλοκαίρι που πέρασε, μάλιστα, τις περισσότερες μέρες των διακοπών τους τις πέρασαν στο σκάφος τους (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες).

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»