Όλα τα μάτια πάνω της: Η Μαριάννα Λάτση “έσκασε” με μίνι & στρας σε γενέθλια και τις “έσβησε” όλες στα 71 της

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια δημόσια εμφάνιση κατάφερε να αναστατώσει τα social media. Η Μαριάννα Λάτση, για τη γιορτή γενεθλίων ενός φίλου της, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό outfit που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το Στυλάτο Φλοράλ Φόρεμα και το Εφαρμοστό Δερμάτινο Τζάκετ
Η Μαριάννα Λάτση επέλεξε ένα εκθαμβωτικό ασύμμετρο φλοράλ φόρεμα για τη βραδινή εμφάνισή της. Το φόρεμα, που διέθετε λαμπερές παγιέτες στο τελείωμά του, απογείωσε το στυλ της και την έκανε να ξεχωρίσει στο πάρτι. Συνδυάζοντας το με ένα εφαρμοστό δερμάτινο τζάκετ, η Μαριάννα πρόσθεσε μια δόση ροκ στο εντυπωσιακό της look.

Μαριάννα Λάτση: Λεπτομέρειες που Φωτίζουν τη Νύχτα
Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το φόρεμα που έκλεψε την παράσταση. Η Μαριάννα ολοκλήρωσε το σύνολό της με γόβες με ασημένια τακούνια και λεπτομέρειες με γκλίτερ, προσθέτοντας λάμψη και λάμπει στην επίσημη εμφάνισή της.

Η επιλογή της Μαριάννας Λάτση να φορέσει ένα τόσο εντυπωσιακό και μοντέρνο outfit ανέδειξε γι’ άλλη μια φορά το ξεχωριστό της στυλ και την αίσθηση της μόδας. Με τη φωτεινή της παρουσία, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε επίσημη εμφάνισή της.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»