Κατερίνα Τεντόγλου: Η «άγνωστη» κούκλα αδελφή και μεγάλη αδυναμία του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο της Βουδαπέστης επιβεβαίωσε ότι αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές στίβου.

«Πάω για να νικήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμένα εκτός από το χρυσό μετάλλιο», είχε δηλώσει ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την αναχώρηση του για τη Βουδαπέστη, όπου διεξήχθη φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με ένα τρομερό πρώτο άλμα στα 8.52μ. κατάφερε να βάλει τις βάσεις για ένα μετάλλιο.

Στο πλευρό του, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν η οικογένειά του, η μητέρα του αλλά και η αδελφή του, Κατερίνα, που είναι η αδυναμία του και είναι και η μοναδική που κατάφερε να… φορέσει το χρυσό του μετάλλιο.

Δείτε την εδώ

Ποια είναι η Κατερίνα Τεντόγλου

Η Κατερίνα Τεντόγλου είναι μικρότερη από τον Μίλτο και τον έχει πρότυπο ως αδελφό, ενώ είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Πρόσφατα η Κατερίνα πήρε το πτυχίο της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και είναι έτοιμη να κάνει τα δικά της όνειρα πραγματικότητα.

Η Κατερίνα Τεντόγλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, στιγμές με τους φίλες αλλά και φωτογραφίες με τον πολυαγαπημένο της αδελφό.

Δες φωτογραφίες που έχει κοινοποιήσει

Related posts

Ένα αδερφάκι για την μικρή μας: Σε πελάγη ευτυχίας η Όλγα Κιουρτσάκη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται

Το εκκεντρικό πουκάμισο του Κοντιζά έκανε πάταγο στο Twitter – «Βγήκε από τα ’80s, μόνο η περμανάντ του λείπει»

Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια;