Ξανθιά, κούκλα, πανύψηλη: Η άγνωστη κόρη του Ηλία Μαμαλάκη θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ο μάγειρας που μας έκανε να αγαπήσουμε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και να μάθουμε όλα τα μυστικά της. Οι μαγειρικές εκπομπές του έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στη μνήμη μας.

Ηλίας Μαμαλάκης:η κούκλα κόρη του

Ο σεφ μετά από το θάνατο της πρώτης συζύγου του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έκανε μια νέα αρχή και έφτιαξε ξανά τη ζωή του.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντορίτα Πετρατζά το 2012 στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, η δεύτερη σύζυγός του του προσέφερε πέρα από την αγάπη και τη στήριξή της, μια νέα οικογένεια. Ο γνωστός σεφ έχει αποκτήσει ένα στενό δεσμό με τα τρία παιδιά της συζύγου του, ενώ η μεγάλη του αδυναμία είναι τα εγγονάκια του.

Μάλιστα, είχε συνοδεύσει την κόρη του, Ευγενία στο γάμο της και ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ.


«Παντρεύεται η κόρη και βαφτίζει και τον γιο ο οποίος είναι δύο χρονών. Για αυτό φόρεσα τα καλά μου. Θα τη συνοδεύσω στην εκκλησία. Θα απειλήσω λίγο τον γαμπρό να είναι σωστός στη ζωή του. Ομολογώ τα έχω λίγο χαμένα. Η χαρά μου μου έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο άγχος. Η Ευγενία είναι κόρη της συζύγου μου και δική μου κόρη. Όταν μπαίνεις μέσα σε μια οικογένεια αγαπάς όλη την οικογένεια» είχε πει ο Ηλίας Μαμαλάκης προσθέτοντας πως οι νεόνυμφοι βάπτισαν και τον 2χρονο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Φώτης.

Ενώ, στην εκπομπή «Ελένη» είχε εξηγήσει:

«Όταν παντρεύτηκα τη δεύτερη σύζυγό μου, ήξερα το ρίσκο γιατί είχε παιδιά. Απέκτησα μια απευθείας σχέση μαζί τους. Το καλοκαίρι θα βαφτίσουμε το τρίτο μας εγγόνι, θα του δώσουμε το όνομα Ηλίας».

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision