Τη χώρισε ο Γιάννης Μπέζος για τα μάτια της Ναταλίας Τσαλίκη: Η «άγνωστη» 1η σύζυγος κι ο γάμος που δεν κράτησε

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους πασίγνωστουςΈλληνες ηθοποιούς, όμως ποιος γνωρίζει για την άγνωστη πρώτη του σύζυγο την οποία χώρισε για τα μάτια της Ναταλίας Τσαλίκη.Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1952. Τα παιδικά του χρόνια τα έζησε στην Πλάκα όπου πήγε σχολείο ενώ και η μετέπειτα σχολή του ήταν κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Ο ίδιος σημειώνει μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία στο χώρο της υποκριτικής, μέσα από το θέατρο και την τηλεόραση.

Γιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο γάμο

Ο Γιάννης Μπέζος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Ναταλία Τσαλίκη: Αυτό που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό είναι πως ο ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλη μια φορά, όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια στη Real News μιλώντας για τη Ναταλία Τσαλίκη:

«Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Όταν τη γνώρισα ήμουν παντρεμένος. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία με την οποία δέθηκα πάρα πολύ. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας».

Related posts

Φανερώνουν δημόσια τον έρωτά τους Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Ρομαντικό δείπνο με θέα τα αστέρια

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κορμάρα στα 54 της: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και κυτταρίτιδα που είναι το κάτι άλλο

Η αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα: «Αδιανόητο που μια κοινωνία έχει οδηγήσει ένα άτομο να ντρέπεται για το σώμα του»