Καίτη Γαρμπή: Η μυστική δίαιτα στα 61 της-Κορμί που βάζει τα γυαλιά σε εικοσάρες

Καίτη Γαρμπή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια διαθέτει εκτός από εκπληκτική φωνή και ένα καλλίγραμμο σώμα που όλες θα ζήλευαν. Η ίδια αν και είναι 61 ετών μοιάζει πολύ νεότερη και στο πρόσωπο, και στο στυλ και το γούστο της αλλά και στο κορμί της που βάζει τα γυαλιά σε πολύ μικρότερές της.

Καίτη Γαρμπή: Η καλλίγραμμη σιλουέτα της στα 61 της χρόνια

Έχει αυτό το… κάτι που μένει, όπως λέει και το τραγούδι της, οπότε η εμφάνισή της μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση δημιούργησε χαμό στους fans της αλλά και μεγάλο πάρτι στα social. Όλοι υποδέχτηκαν μετά… βαϊων και κλάδων την Καίτη Γαρμπή στη θέση του 4ου κριτή στο J2US από τη συχνότητα του Alpha, με πρώτους και καλύτερους τον Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους της κριτικής επιτροπής.

Όσο για το κοινό; Συνεχίζει να της αφιερώνει με πάθος το “Ατόφιο χρυσάφι”, που της ταιριάζει γάντιο, αφού όσα χρόνια κι αν περάσουν η “πρασινομάτα” ερμηνεύτρια παραμένει αξία… ανεκτίμητη! H Καίτη Γαρμπή μπορεί να μην είναι φανατική των σπορ και της γυμναστικής, αλλά το κολύμπι δεν το εγκαταλείπει χειμώνα-καλοκαίρι. Στην πισίνα κάνει προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα, χάνοντας κιλά και πόντους χωρίς ιδιαίτερη κούραση. Η Καίτη βάζει στη διαπασών το αγαπημένο της “Ξυπόλητη χορεύω” και αντί για… χορό, βουτά στα βαθιά και το ευχαριστιέται το ίδιο καλά!

Στις συναυλίες της αλλά και στην πίστα δεν πας μόνο για να την ακούσεις αλλά και για να τη θαυμάσεις… εμφανισιακά. Η Καίτη δεν καταφεύγει σε ακρότητες ούτε σε δίαιτες πείνας, απλώς έχει μάθει να τηρεί ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, λαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας το τσιμπολόγημα, τα πατατάκια, τους ξηρούς καρπούς, τα τηγανητά ή λιπαρά φαγητά και τις παχυντικές σάλτσες. Το μενού της είναι το ίδιο λαχταριστό, όσο και διαιτητικό!

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s