Κολωνός: “Είναι ψηλή και εύσωμη, φαίνεται 18 ετών” είπε η δικηγόρος του 34χρονου που προφυλακίστηκε

Κολωνός: Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και το θέμα έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Τα ονόματα αποκαλύπτονται ένα ένα και ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος αλλά και με αποστροφή τις δηλώσεις των δραστών και των δικηγόρων τους.

Κολωνός: Οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση

Οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων, ένας 33χρονος και ένας 34χρονος, οδηγήθηκαν σήμερα στις φυλακές, μετά τις απολογίες τους για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό. Για τον τρίτο, έναν 36χρονο, ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και η ποινική του μεταχείριση θα αποφασιστεί από το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης. Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε η δικηγόρος του 34χρονου, Γιώτα Παντελεάκη στα τηλεοπτικά συνεργεία, ενώ δεν δίστασε να ρωτήσει τους δημοσιογράφους αν έχουν δει φωτογραφία της ανήλικης. «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και, μην γνωρίζοντας, βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Έχετε δει φωτογραφίες; Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμηΠλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε ασελγή πράξη».

Κολωνός: Τι δήλωσαν οι συνήγοροι του 34χρονου

«Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις που έχετε κάνει. θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12» πρόσθεσε στη συνέχεια η κα Παντελεάκη.

Στη συνέχεια, η δικηγόρος κλήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου, στο T-live για διευκρινίσεις. «Ακούστε με… Έκανα μία δήλωση λοιπόν. Πριν διογκώσετε τα πράγματα όλοι εσείς μέσα από τα media, θα πρέπει να βλέπετε και τις ιδαιτερότητες. Είναι μία δυστυχισμένη κοπελίτσα 12 ετών, που της έκαναν ό,τι της έκαναν… Όμως η κοπέλα αυτή φαίνεται μεγαλύτερη σε ηλικία!

Έχω δει φωτογραφίες από τη δικογραφία. Το παιδί δεν το έχει δει κανείς, ούτε επιτρέπεται. Οι μαρτυρίες ποιες είναι; Δεν είναι λεπτό και κοντό το παιδί. Είναι ψηλό» είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε από την κάμερα του Alpha.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα