Κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες οπαδούς με ένα μόνο βίντεο! Παρατηρήσατε την κοιλιά της;

Η Saranlux “Wah” Wunjina είναι μία 37χρονη δασκάλα γιόγκα που είναι 38 εβδομάδων έγκυος. Συνέχισε τη γιόγκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που έχει μαγέψει χιλιάδες τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο!

Η 37χρονη γιόγκι είναι 38 εβδομάδων έγκυος και 25 κιλά βαρύτερη από το κανονικό, αλλά συνέχισε τη γιόγκα σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της (εκτός από τις πρώτες 12 εβδομάδες).

Ο λόγος όμως που αυτό το βίντεο έγινε viral, δεν ήταν μόνο ότι η Wah ήταν έγκυος: υπάρχει κάτι ιδιαίτερα όμορφο σε αυτό το βίντεο που δεν έχουμε δει σε κανένα άλλο.

Η γιόγκα είναι μια πρακτική που εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στην αναπνοή. Στο βίντεο της Wah, μπορείτε πραγματικά να δείτε την ανάσα της, που “ρέει” στην κοιλιά της!

Η Wah πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά οφέλη στην προγεννητική γιόγκα και ελπίζει ότι η εκπαίδευσή της θα την βοηθήσει να αναρρώσει γρηγορότερα από τον τοκετό.

Παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των αντιδράσεων στο internet ήταν θετικές, η Wah παραδέχθηκε ότι κάποιοι άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένης και της μαμά της – την κατηγόρησαν ότι, δυνητικά, βάζει το παιδί της σε κίνδυνο.

Credits: NX2

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο