DIY

Ένωσε μεταξύ τους Κομμάτια Ξύλου και τα έβαλε προσεκτικά στον τοίχο. Το καλύτερο κομμάτι; Δεν χρειάστηκε Εργαλεία!

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτρ κάποιο νέο αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας, μην τρέξετε αμέσως στο πλησιέστερο κατάστημα για να αγοράσετε άλλο ένα φθηνό έπιπλο.

Αντ’ αυτού, φτιάξτε το δικό σας χρησιμοποιώντας αυτή το σούπερ μέθοδο που μοιράστηκε μαζί μας η Αμαρυλλίς από το Ohoh Blog!

Αποφάσισε να φτιάξει τη δική της βιβλιοθήκη, με τη χρήση διαφορετικού μεγέθους κομμάτια κόντρα πλακέ!

Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι ιδανικό για αρχάριους που ίσως δεν νιώθουν ακόμα άνετα με τις κατασκευές ή που μπορεί να μην έχουν ηλεκτρικά εργαλεία!

Ξεκίνησε συγκεντρώνοντας όλα τα διαφορετικού μεγέθους κόντρα πλακέ ξύλα που θα χρειαζόταν για να δημιουργήσει τα ράφια της, τα οποία μπορείτε να ζητήσετε να σας τα κόψουν στο τοπικό κατάστημα απ’ όπου τα αγοράσατε.

Για τα τέσσερα μεγαλύτερα κομμάτια κόντρα πλακέ, τα οποίο θα εξυπηρετήσουν ως ράφια, η Αμαρυλλίς αποφάσισε να διαλέξει σκούρο σοκολατί χρώμα.

Μου αρέσει η αντίθεση μεταξύ των δύο χρωμάτων, γιατί μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό χρωμάτων“, έγραψε η Αμαρυλλίς.

Αφού τελείωσε με το βάψιμο των ξύλων και τα άφησε να στεγνώσουν καλά, άρχισε να συνδέει τα κομμάτια.

Το πρώτο πράγμα που χρειαζόταν να κάνει ήταν η βάση, έτσι ένωσε δύο τετράγωνα κομμάτια κόντρα πλακέ στις δύο άκρες του μεγαλύτερου ξύλου, χρησιμοποιώντας κόλλα (ειδική για ξύλο).

Από εκείνο το σημείο, συνέχισε να δημιουργήσει κάθετες στοίβες πάνω από τη βάση, δημιουργώντας τέσσερα ράφια που στερεώθηκαν μαζί με κόλλα.

Χρησιμοποιήστε σφιγκτήρες ή βάρη για να έχετε καλύτερη πρόσφυση“, ανέφερε. “Στη συνέχεια, προσθέστε κόλλα και τοποθετήστε από πάνω το επόμενο κομμάτι και ούτω καθεξής… μέχρι το τελευταίο ράφι!

Το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο υπέροχο και χωρίς ούτε ένα ηλεκτρικό εργαλείο!

Credits: NX2

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια