Γενέθλια για τη Μαρία Μπεκάτωρου: Η παρουσιάστρια έγινε 50 και το γιόρτασε όπως έπρεπε, βράχος στο πλευρό της ο άντρας της

Τα γενέθλιά της είχε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έγινε 50 και το γιόρτασε όπως έπρεπε.

Η ίδια έκανε ένα υπέροχο πάρτι και στο πλευρό της δεν θα μπορούσε να μην είναι ο αγαπημένος της σύζυγος, Αντώνης Αλεβιζόπουλος.

Η Μαρία Μπεκατώρου έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για την απώλεια του πατέρα της.

Μαρία Μπεκάτωρου πάρτι γενεθλίων

Η παρουσιάστρια είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της με τα χρόνια.

«Έχω μεγαλώσει και τα βλέπω όλα πιο απλά, γιατί είναι πιο απλά. Έχω ωριμάσει πολύ μέσα από τη δουλειά, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και νομίζω έχω γίνει πιο αντικειμενική στο να ξεχωρίζω το καλό από το κακό.

Επειδή είμαι πολύ κοινωνική και επειδή βρέθηκα σε ένα περιβάλλον, ξαφνικά, με πάρα πολύ κόσμο που μου μίλαγε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και να ξεχωρίσω τι είναι αυτό που μου κάνει καλό, κάποια στιγμή, έγινε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και είμαι μια χαρά», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε: «Ξοδευόμουν πολύ. Αρκετές φορές ξόδευα πολύ ενέργεια και πολύ συναίσθημα χωρίς να υπάρχει λόγος και μετά ήμουν ένα ράκος. Πιεζόμουν. Ήθελα να είμαι αρεστή σε πολύ κόσμο. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά αλλά το είχα παρακάνει».

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision