Ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος που την κάνει να χαμογελάει ξανά

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πολύ ευτυχισμένη, καθώς ο νέος της σύντροφος την κάνει να χαμογελάει ξανά.

Τι έλεγε στο παρελθόν για την προσωπική της ζωή

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Οπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα».

Μάθετε για τον σύντροφό της

Ο Θάνος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, δεν αφήνει το βλέμμα του από εκείνη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ο κούκλος ασφαλιστής ήρθε κοντά με την Ιωάννα μέσω κοινών τους φίλων και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της «Espresso», είναι ιδιαίτερα φιλόζωος.

Η αγάπη του όμως δεν περιορίζεται στα τετράποδα, αλλά και στον Παναθηναϊκό, μια και είναι φανατικός φίλαθλος του «Τριφυλλιού», ενώ όσοι τον ξέρουν καλά λένε πως είναι φαν της ροκ, των συναυλιών και των ταξιδιών!

Related posts

Πετσί & κόκαλο, με μούσι μισό μέτρο: Έγινε θέαμα ο Πέτρος Φιλιππίδης & έτρεχε να κρυφτεί απ’τις κάμερες

“Μπαινόβγαινα στα νοσοκομείο”: Συγκλονίζει η περιπέτεια υγείας της Ελεονώρα Μελέτη & το δράμα που δε γνώριζε κανείς

Δυστυχώς έγινε γνωστό για τη Σία Κοσιώνη: Άσχημα τα μαντάτα για την παρουσιάστρια