Διέρρευσε το ακριβές ποσό: Τόσα λεφτά έβγαλε η Ελένη Μενεγάκη σε 12 χρόνια, νούμερο που ζαλίζει

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και πουλάει όσο κανένα άλλο πρόσωπο, ενώ σε όποιο κανάλι πηγαίνει, παίρνει μαζί της και μεγάλες εταιρίες, με τις οποίες συνεργάζεται, που σημαίνει τεράστια κέρδη.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Mega ξέρει πως να πουλάει τον εαυτό της χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα ή να το κάνει να φαίνεται επιτηδευμένο, καθώς έχει “χτίσει” μια μεγάλη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης και ξέρει όλα τα κόλπα.

Η σκληρή δουλειά της Ελένης Μενεγάκη για να κατακτήσει όσα έχει

Βέβαια, για να καταφέρει να κατακτήσει όσα έχει σήμερα, έχει δουλέψει σκληρά, γι’ αυτό και έχει βγάλει και συνεχίζει να βγάζει πολλά χρήματα, ενώ έχει μάθει και το Instagram, με αποτέλεσμα κάθε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό είναι “χρυσός”.

Πόσα εκατομμύρια έβγαλε από το 2002 έως το 2016 η Ελένη Μενεγάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2002 έως και το 2013, η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ, ενώ από το 2013 έως και το 2016, έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, δηλαδή 14.294.000 ευρώ.

Τα 9.794.000 ευρώ αναφέρθηκαν ως καθαρά κέρδη της παρουσιάστριας στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της