Φτάνουν για δύο γενιές: Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Χρήστος Φερεντίνος μετά την πώληση του σπιτιού του στην Εκάλη

Χρήστος Φερεντίνος: Ο γνωστός παρουσιαστής έγινε γνωστό πως πούλησε τη μονοκατοικία που είχε φτιάξει στην Εκάλη. Σημειώνεται πως είχε αγοραστεί το 2007 και χρησιμοποιούταν από τον ίδιο και τη γυναίκα του Σοφία Παυλίδου ως δεύτερη κατοικία τους, αφού στέγαζε την άλλοτε οικογενειακή του ευτυχία με την ίδια σε άλλο σπίτι. Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι σήμερα ακολουθεί χωριστούς δρόμους.

Χρήστος Φερεντίνος: Πουλήθηκε το πολυτελές σπίτι του στην Εκάλη

Η αγορά του συγκεκριμένου οικήματος είχε πραγματοποιηθεί το 2007, σε συγκρότημα κατοικιών. Το συγκεκριμένο σπίτι είχε πολλά έξοδα συντήρησης κι έτσι απευθύνθηκαν σε μεσιτικό γραφείο.Το σπίτι λόγω της συμφέρουσας τιμής στην εν λόγω περιοχή, πουλήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα στην αντικειμενική του αξία, έναντι 520.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη από την τιμή που αρχικά είχε αγοραστεί η μεζονέτα, αφού αποτελείται από υπόγειο 130 τ.μ, ισόγειο 127 τ.μ, πρώτο όροφο 94 τ.μ και δώμα 113 τ.μ., διαθέτει πισίνα 42τ.μ και κήπο 415 τ.μ.

Η συγκεκριμένη οικία αποτελούσε τότε την δεύτερη κατοικία του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ο ίδιος με την οικογένεια του ζούσε σε άλλο σπίτι στην Δροσιά.

Related posts

Υπέροχα μάτια και χαμόγελο σαν της μαμάς της: Η «άγνωστη» 49χρονη κόρη της Μαρινέλλας και ο γοητευτικός γαμπρός της

Άννα Στεφανίδου: Η ομοιότητά τους και η εντυπωσιακή κομψότητά της άγνωστης μητέρα της Τατιάνας

«Δεν έχω ζήσει μεγαλύτερο εφιάλτη»: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά την «άγνωστη» περιπέτειά του