Πιστή στο ραντεβού της: Η Δούκκισσα Νομικού στολίζει κάθε χρόνο 6 Νοέμβρη για έναν συγκινητικό λόγο

Δούκισσα Νομικού: Η αγαπημένη παρουσιάστρια αγαπά τα Χριστούγεννα και τις οικογενειακές στιγμές γύρω από το δέντρο με τον άντρα και τα παιδάκια της. Όπως έχει δηλώσει κάθε χρόνο στολίζει 6 Νοεμβρίου το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της, αν και σε κάποιους φαίνεται ακόμη…πολύ νωρίς.

Δούκισσα Νομικού: Ο λόγος που στολίζει 6 Νοεμβρίου

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο στολίζει το σπίτι της τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Η παρουσιάστρια στόλισε το Σαββατοκύριακο το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Δούκισσα Νομικού σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε αποκαλύψει τον λόγο που φροντίζει να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου.

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», είχε γράψει η Δούκισσα.

Related posts

Άφησε τις γόβες στο σπίτι: Η Έλλη Στάη πήγε θέατρο με αρβύλες & δερμάτινο και όλοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα

Με παγιετέ παντελόνα, γούνα και κόκκινο κραγιόν η Ρούλα Κορομηλά δίπλα στον Κιάμο – Χαμός από κομφετί και λαμπιόνια στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Το πήρε το κορίτσι: Γάμος 50.000€ για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι & τον γιατρό σύντροφό της 2 μήνες μετά τη γνωριμία