Το αποκάλυψε με μία δήλωση: Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή-Αυτός είναι ο λόγος

Σοφία Χατζηπαντελή: Η γνωστή influencer ήταν το πρόσωπο της επικαιρότητας για πολλές εβδομάδες με την άφιξή της στην Ελλάδα και την guest πολυσυζητημένη της εμφάνιση στο GNTM 5. Η ίδια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, μέχρι που γύρισε πίσω στις υποχρεώσεις της και δεν τη βλέπουμε τόσο συχνά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Παρ’ όλα αυτά, μίλησε πρόσφατα στην κάμερα και αποκάλυψε πως χώρισε με τον σύντροφό της επειδή…της έτρωγε χρόνο.

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι δηλώσεις για τον Ζακ Αποστόλου

«Ο Ζαχαρίας είναι απίστευτος. Πάντα είναι υποστηρικτικός. Όταν είναι καλοκαίρι, έχουμε χρόνο, πάμε διακοπές αλλά όταν έρθει ο Σεπτέμβρης πιάνουμε δουλειά. Είμαι 25 χρονών και δεν θα βάλω ποτέ έναν άντρα πάνω από τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο, με αγάπη Ζαχαρία μου. Οπότε εγώ τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να κάνω φόκους στην καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Από το 2019, είχε γίνει γνωστό πως η Σοφία Χατζηπαντελή βρισκόταν σε σχέση με το μοντέλο Ζακ Αποστόλου. Οι δυο τους έμεναν μάλιστα μαζί στο Λονδίνο και στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα. Παράλληλα, ήταν εξαιρετικά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά μοιράζονταν με τους διαδκτυακούς τους φίλους κοινά στιγμιότυπα.

Μπορεί λοιπόν να είναι κούκλος και να μπορεί άνετα να εργαστεί ως μοντέλο, ωστόσο στην πραγματικότητα ο Ζακ Αποστόλου ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, ενώ έχει μεγάλη αγάπη και στη ζωγραφική.

Related posts

«Ξαναμπήκα στα παλιά μου παντελόνια»: Απολαυστική Αντιγόνη Κουλουκάκου – Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Άφησε το μικρόφωνο, έγινε μητέρα: Έτσι είναι σήμερα η 40χρονη Ιωάννα Κουταλίδου του Fame Story

Έγινε αυτό που ζητούσαν όλοι: Στην Eurovision 2024 η Έλενα Παπαρίζου, καμαρώνουν χιλιάδες Έλληνες φαν της