Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη Χατζηπαντελή: Η επίμαχη ανάρτηση για τη Μαίρη Βυτινάρος που άναψε φωτιές

Σοφία Χατζηπαντελή: Το νεαρό μοντέλο τραβάει συνεχώς τα βλέμματα για το στυλ, την εμφάνιση αλλά και το μονόφρυδό της φυσικά που έχει γίνει viral και θέμα συζήτησης όλων. Υπάρχει μία μερίδα κόσμου που συμπαθεί πολύ τη νεαρή και τη θεωρεί πολύ ξεχωριστή και αυθεντική, αλλά υπάρχει και κόσμος που αδυνατεί να καταλάβει αυτή τη μόδα και το θεωρεί αντιαισθητικό θέαμα.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η αναίτια επίθεση στη Mary Vitinaros

Δεν πρέπει να έχουμε δει πιο αναίτια επίθεση απ’ αυτή που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στη Mary Vitinaros, τη model instructor του GNTM 5 που εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Τρίτης ως η αντικαταστάτριά της, αν και με διαφορετικό ρόλο. Η Σοφία Χατζηπαντελή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, με δική της επιθυμία δεν συνέχισε στο GNTM και παρόλο που από το STAR της έκαναν πρόταση για να επανέλθει, αντιλαμβανόμενοι ότι έδωσε ώθηση στο ριάλιτι, η ίδια αρνήθηκε. Φήμες μάλιστα θέλουν να έχει κόντρα με τον Σοφρωνίου και την Καγιά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στο «Πρωινό» πως δεν μιλάει με ιδιαίτερα καλά λόγια για την εμπειρία της.

Σε όλο αυτό, η μοναδική που δεν έχει καμία συμμετοχή και σχέση, είναι η Mary Vitinaros. Οι δυο τους δεν πρόλαβαν καν να συναντηθούν σε κάποιο γύρισμα. Κι όμως, στην ανάρτηση που έγινε στο Instagram του GNTM, η Χατζηπαντελή σχολίασε με ένα ειρωνικό γέλιο κάτω από τη φωτογραφία και ιδίως ως προς το σχόλιο περί πολυετούς εμπειρίας στο εξωτερικό της Vitinaros.
Δεν της έφτανε αυτό. Έκανε και στόρι με το ίδιο ειρωνικό γέλιο, συμπληρώνοντας με το «good one», δηλαδή «καλό το αστείο σου», σε απλά ελληνικά.

Σοφία Χατζηπαντελή | Η απαράδεκτη ανάρτησή της για τη Mary Vitinaros

Η Mary, από τη μεριά της, δεν μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί αν και ιδιαιτέρως ενεργή στα social media. Σημειώνεται πως η ίδια έχει τεράστια καριέρα στην Αμερική έχοντας συνεργασίες… πολλών μηδενικών με μεγάλους Οίκους μεταξύ των οποίων οι Guess, Ralph Lauren, Wilson και Gottex, ενώ το 2016 συμμετείχε στο Grand Prix, ως πρόσωπο της Tag Heuer, ποζάροντας στο πλευρό του αστέρα της Formula 1, Daniel Ricciardo…

Related posts

Δίαιτα με γιαούρτι και μέλι: Για γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς πολύ κόπο – Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα