Κατερίνα Σολδάτου: Ελληνίδα χόρεψε στο κενό 800 μέτρων στο φαράγγι του Βίκου και γνώρισε πανελλήνια αποθέωση

Κατερίνα Σολδάτου: Η Ελληνίδα perfomer εναέριου χορού έκλεψε τις εντυπώσεις με το χορό της στο φαράγγι του Βίκου. Η νεαρή είναι χορογράφος και υπάρχει οικογενειακή παράδοση στον αθλητισμό για εκείνη. Ο πατέρας της είναι πρωταθλητής στίβου και από πολύ μικρή ηλικία την έβαλε στο χώρο του αθλητισμού.

Κατερίνα Σολδάτου: Η Ελληνίδα περφόρμερ που κρεμάστηκε από ύψος 250μ.

«Καθημερινά βρίσκω ερεθίσματα γύρω μου που με ωθούν σε νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις» δήλωσε η Κατερίνα Σολδάτου η οποία έδωσε ακόμα μία μοναδική χορευτική παράσταση. Αυτή τη φορά έκανε κάτι ριψοκίνδυνο καθώς ήταν κρεμασμένη από υψόμετρο 250 μέτρων στους βράχους των Μετεώρων.

Η Κατερίνα Σολδάτου είναι χορογράφος και performer εναέριου χορού. Ο πατέρας της, πρωταθλητής στίβου, την έβαλε από πολύ μικρή στον χώρο του αθλητισμού και το απίστευτο ταλέντο της φάνηκε από νωρίς όταν η ίδια έφυγε από το σπίτι χρησιμοποιώντας πανιά, που κρέμασε στα παράθυρα!

Η χορεύτρια χρησιμοποίησε πρόσφατα ένα ιδιαίτερο σκηνικό για να δώσει μία παράσταση του εντυπωσιακού χορού της. Κρεμασμένη σε βράχους 250 μέτρων στα Μετέωρα χορεύει aerial dance και το θέαμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό! Όπως θα δείτε και στο βίντεο η ίδια βρίσκεται κρεμασμένη από σχοινιά σε υψόμετρο 250 μέτρων στους βράχους των Μετεώρων.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”