«Μην ανησυχείς, η οικογένεια σου θα σε βρεί!»: Γάτα παρηγορεί ένα σκυλάκο που εγκατέλειψε η οικογένεια του (vid)

Το πιο γλυκό βίντεο της ημέρας, μια τρυφερή φιλία που γεννήθηκε ανάμεσα σε Yaong και του Meong, ένα γατάκι και ένα σκυλάκι που εγκαταλείφθηκαν στη Νότια Κορέα.

Χάρη σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Youtube, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έμαθαν για την ειλικρινή φιλία μεταξύ ενός γατιού και ενός σκύλου που, για αρκετό καιρό, πέρασαν τις μέρες τους μαζί μπροστά από την πόρτα ενός κτηρίου που βρίσκεται στη Νότια Κορέα.

Ο Yaong και ο Meong είναι μια ιστορία πιστής φιλίας , σαφώς ασυνήθιστη μεταξύ γατών και σκύλων, κατ ‘ εξοχήν εχθρών. Πριν από λίγο καιρό η Meong εγκαταλείφθηκε από τους κηδεμόνες της μπροστά σε ένα κτίριο στη Νότια Κορέα. Από εκείνη τη στιγμή είχε τη συντροφιά ενός μικρού αιλουροειδούς που ονομάζεται Yaong, ο οποίος, από την αρχή, της προσέφερε προστασία , προκαλώντας πολύ συναίσθημα στους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι άνθρωποι που συχνά τα βλέπουν σε εκείνο το σημείο τα δύο ζώα έχουν καταφύγει στο διαμέρισμα 103 του κτηρίου και φροντίζουν το ένα το άλλο . Κατά τη διάρκεια της νύχτας κοιμούνται αγκαλιασμένοι σε μια μικρή κουβέρτα που τοποθετήθηκε από μια ευγενική ψυχή στην είσοδο του διαμερίσματος.

«Άκουσα ότι ο σκύλος ζούσε με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που δυστυχώς είχαν πάει σε ένα οίκο ευγηρίας όπου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, γι ‘αυτό έμεινε εδώ». Αυτά είναι τα λόγια ενός από τους κατοίκους του κτηρίου.

Ο Meong από εκείνη τη στιγμή δεν έχει πλέον ηρεμία: περνάει τις μέρες του περιμένοντας υπομονετικά να συναντήσει ξανά τους αγαπητούς του κηδεμόνες. Κάθεται στο δρόμο και κλαίει, παρηγορημένος από τη μικρή του φίλη που είναι μία γάτα .

Βλέποντας αυτά τα δύο ζώα τόσο ενωμένα, μερικοί άνθρωποι στην περιοχή ανέλαβαν από μόνοι τους να τα ταΐσουν και πάνω απ ‘όλα να αναζητήσουν μια οικογένεια που να τους εγγυάται μια γαλήνια ζωή και πολλή αγάπη. Έχει ειδοποιηθεί ένας οργανισμός για την προστασία των ζώων, ώστε να μπορεί να φροντίζει αυτούς τους δύο ατυχούς και αχώριστους φίλους.

Σήμερα αυτά τα πολύτιμα μικρά ζώα βρίσκονται υπό την προστασία του καταφυγίου και αναζητούν ένα σπίτι όπου μπορούν να είναι μαζί, καθώς έχουν δημιουργήσει μια σχέση στην οποία είναι αδύνατο να τα χωρίσουν.

Μετά από εβδομάδες στο δρόμο, όχι μόνο το εγκαταλελειμμένο σκυλάκι είχε άλλη μία ευκαιρία, αλλά η αδέσποτη γάτα βρήκε επίσης μια οικογένεια που τον αγαπά.

Σας άρεσε αυτή η συγκινητική ιστορία;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό