Είναι μαζί και δεν το κρύβουν: Αποκαλύφθηκε η εκθαμβωτική νέα σύντροφος του Γιάννη Πάριου,με τι ασχολείται

Ο κατά κόσμον Ιωάννης Βαρθακούρης ή αλλιώς Γιάννης Πάριος αποτελεί από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών ο οποίος εκτός από εξαιρετικός τραγουδιστής είναι και γνωστός συνθέτης.

Γιάννης Πάριος: Η πανέμορφη σύντροφος του τραγουδιστή

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με πολλά χρόνια καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες.

Ωστόσο ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή και να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε την εντυπωσιακή σύντροφό του αλλά και να μάθετε για την σχέση τους και το επάγγελμά της, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Ο Γιάννης Πάριος τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Στέλλας Δόντση.

Ποια είναι η όμορφη σύντροφος του Γιάννη Πάριου;

Η Στέλλα Δόντση κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και είναι αεροσυνοδός, ενώ είναι μεγάλη θαυμάστρια του τραγουδιστή.

Οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί, περνούν όμορφες στιγμές ενώ προτιμούν να βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα για να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην Espresso.

Η Στέλλα Δόντση είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, ξανθιά με γαλανά μάτια και με ένα πολύ καλλίγραμμο κορμί και έχεις ως χόμπι την φωτογραφία.

Μάλιστα η σύντροφος του Γιάννη Πάριου διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται εικόνες από την καθημερινότητά της και τα ταξίδια της.

Related posts

Γιάννης Λάτσιος και Ελένη μαζί! Ποζάρουν ευτυχισμένοι στο φακό και εύχονται καλό Πάσχα σε όλους

“Σου αξίζει μια ντουζίνα παιδιά!” Φουλ ελληνικό Πάσχα για τον Σπανούλη, με 6 παιδιά και αρνιά στη σούβλα

“Από αυτό έπασχε”: Μαθεύτηκε μια μέρα μετά τον θάνατό της, αυτή είναι η αιτία θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου