Μαθήματα αυτοπεποίθησης: Μοντέλο με τη λεύκη ποζάρει με τα εσώρουχα και στέλνει μήνυμα αυτοεκτίμησης και αγάπης

Η Γουίνι Χάρλοου είναι το πιο γνωστό και διάσημο μοντέλο με καταγωγή από τον Καναδά που αντιπροσωπεύει το diverse modeling, καθώς αποτελεί τη δημόσια εκπρόσωπο για τη λεύκη και έγινε έγινε γνωστή από τον 21ο κύκλο του τηλεοπτικού ριάλιτι μόδας America’s Next Top Model.

Γουίνι Χάρλοου: Το μοντέλο με τη λεύκη που διδάσκει αυτοπεποίθηση

«Η αυτοπεποίθηση δεν εξαλείφει τις ανασφάλειες»: Η Γουίνι Χάρλοου, το μοντέλο που έγινε διάσημο από τη δερματική πάθηση της λεύκης, προωθεί τη θετική εικόνα του σώματος, ποζάροντας με τα εσώροuχά της.

Η 22χρονη, η οποία είναι ένα από τα πιο hot μοντέλα στον κόσμο, ανέβασε μια φωτογραφία της με σeξι εσώροuχα στο instagram, ενθαρρύνοντάς τους να νιώθουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους.

Η βασίλισσα της πασαρέλας, η οποία διαγνώστηκε με λεύκη στην ηλικία των τεσσάρων ετών, έχει αντιμετωπίσει bullying για την εμφάνισή της στο παρελθόν, και αυτή τη φορά αποφάσισε να απαντήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ανέβασε λοιπόν μια σeξι φωτογραφία της γράφοντας στη λεζάντα: «Η αυτοπεποίθηση δεν εξαλείφει τις ανασφάλειες και οι ανασφάλειες δεν σημαίνουν ότι δεν έχετε αυτοπεποίθηση».

Το μήνυμά της έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους και έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο

Related posts

Κόκκινο μπουστάκι, σωσίας της Μπελούτσι: Η Κορινθίου εμφανίστηκε φωτιά στα κόκκινα και τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό

Κρατάει τη μοίρα του στα χέρια της: Ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

“Γι’ αυτό θα αγχωθώ;” Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου