Έξαλλη η Καινούργιου με τον Κοκολογιάννη: «Εγώ παρουσιάζω, αν δεν θες να μιλήσεις κλείνουμε»

Κατερίνα Καινούργιου: Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πάντα το θάρρος της γνώμης της και δεν φοβάται να μιλήσει ανοικτά και γι’αυτό το κοινό της την αγαπά και τη στηρίζει. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε μία ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της με τον πρώην σύντροφο της 38χρονης που έριξε καυστικό οξύ στον σύζυγό της.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντιπαράθεσή της live στο πλατό της εκπομπής της

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον σύζυγό της. Ο πρώην παίκτης ριάλιτι ήρθε μάλιστα σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν μπορώ να κουβεντιάζω μαζί σου…», της είπε με εκείνη εκνευρισμένη να απαντάει: «Γιατί; Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γεια σου! Καλημέρα.

Ευχαριστούμε! Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γιατί εγώ παρουσιάζω την εκπομπή, θα κλείσουμε! Σου μιλάω πολύ όμορφα κι ευγενικά. Θες να κουβεντιάσεις μαζί μου ή όχι;». Με τον Στέφανο Κοκολογιάννη να συνεχίζει: «Θα με αφήσεις να μιλήσω; Μιλάτε όλοι μαζί. Δεν με τιμάει αυτό που λέω αλλά χώρισα από τη γυναίκα μου για μία ερωμένη. Το γνωρίζω το θύμα, είναι από τη δυνατότερη οικογένεια».

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού