Είχε πάντα ωραίο γούστο στους άνδρες: Οι κούκλοι πρώην της Καγιά που τους άφησε ένα βήμα πριν το γάμο

Προτού γνωρίσει το άντρα της ζωής της, η Βίκυ Καγιά ήταν μαζί με άλλους δύο πολύ γνωστούς κυρίους ενώ έχει κάνει άλλον έναν γάμο.Η Βίκυ Καγιά έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια στο πλευρό του Ηλία Κρασσά. Τα δυο παιδάκια τους ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και τους γεμίζουν καθημερινές στιγμές απόλυτης χαράς, όπως μπορούμε να δούμε και μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια – μοντέλο στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει μόνο με την σπουδαία καριέρα της, αλλά και με την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, με δυο σχέσεις που είχε με γνωστά ονόματα του χώρου.

Οι πρώην σχέσεις της Βίκυς Καγιά

Ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη που έγινε πριν περίπου δυο χρόνια μπαμπάς. «Είναι έμπνευση, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο η έμπνευσή μου και η ασφάλειά μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερη γι’ αυτόν», είχε πει η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της πριν ακόμα παντρευτούν.

Μπορεί λοιπόν μετά το γάμο τους να περίμεναν όλοι να αποκτήσουν παιδάκι, όμως δεν έγινε ποτέ. Στις 10 Ιουνίου του 2013 οι φήμες του χωρισμού “έσκασαν” σαν έκπληξη.

Related posts

Δεν την γνώρισε ούτε ο Σαντικάι: Η τεράστια αλλαγή της Λάουρα Νάργες 1,5χρόνο μετά τη γέννα, είναι μια άλλη πλέον

Ευθεία επίθεση της Μαρίνας Σάττι στο Luben: Το σκίτσο που προκάλεσε το ειρωνικό της σχόλιο στην επίσημη σελίδα του

Πάγωσαν με την εικόνα της Ρένας Κουβελιώτη μετά την επίθεση: Βγήκε με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων