“Είχα πει ότι θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι”: Μπαμπάς σε απόγνωση ο Αντώνης Σρόιτερ, σούσουρο με τις δηλώσεις του

Με αποκαλυπτικό ύφος, ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time», απαντώτας και σε θέματα που εμπίπτουν στην επικαιρότητα.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Alpha δήλωσε: «Θα είμαι και του χρόνου στον Alpha. Αλλάζουν πολλά στη δουλειά μας με το διαδίκτυο. Μπορεί να ασχοληθώ στον ελεύθερό μου χρόνο. Δεν είμαι χομπίστας. Χομπίστες είναι όσοι έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα. Είχα συνεργαστεί με τη Ρούλα Κορομηλά, ως αρχισυντάκτης. Έμαθα πολλά, αλλά δεν θα το ξαναέκανα».

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου για τα παιδιά του

«Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε ζήσει ό,τι χειρότερο μπορούσαμε να ζήσουμε. Αν τα έβαζα μέσα μου, θα ήμουν στο τρελοκομείο. Είναι πολύ καλό που οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν εντάξει την ενημέρωση. Ο Νταλάρας χειρίστηκε το θέμα λάθος στην αρχή. Είναι άσκοπο να τον κυνηγάμε και να του σπάμε τα νεύρα και αυτός τα δικά μας. Η μόδα που βρίζαμε τους δημοσιογράφους πέρασε. Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα που έλεγε “σκοτώστε τους”», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Δε με έχει κακοποιήσει κανένας, τα πρώτα χρόνια οι εφημερίδες ήταν στρατός. Έχω δει τασάκια να φεύγουν και γραφεία να γυρίζουν στην τηλεόραση. Όταν είχα πει ότι θα βάλω τις κόρες μου σε μοναστήρι, βγήκαν κάτι φεμινίστριες και είπαν ότι είναι σεξιστικό αυτό και σκέφτηκα αν έχουν τον εγκέφαλο να καταλάβουν ότι κάνω πλάκα», πρόσθσε ακόμη.

Related posts

“Ανυπομονούμε όλοι οι Έλληνες” Πρίγκιπας Παύλος και Άννα Μαρία αναλαμβάνουν τα ηνία όπως τους αρμόζει

“Τα καταφέραμε αγοράκι μου” Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου – Η πρώτη φωτό του μωρού της

“Eίναι αυτός παράδειγμα για τη νεολαία;” Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Light μετά από αυτά που είπε