Δικαιώθηκε μετά από χρόνια: Η λέξη που είπε η Άντζελα Δημητρίου και την έκραξε όλη η Ελλάδα, υπάρχει και είναι σωστή

Η Βίκυ Φλέσσα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε για τα λάθη που κάνουμε στην ελληνική γλώσσα, ενώ απάντησε και για το «ουδείς άσφαλτος» που είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.

Η Βίκυ Φλέσσα για το “άσφαλτος” της Άντζελας Δημητρίου

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια «η εκπομπή μου “Σε προσκυνώ γλώσσα” είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας, δεν βάζουμε τόνους, χρησιμοποιούμε αγγλικά. Φταίει και το διαδίκτυο. Κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση. Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το “άσφαλτος”, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου».

Η άρνηση της Βίκυς Φλέσσα να παρουσιάσει ριάλιτι

Και συμπλήρωσε η Βίκυ Φλέσσα «η εκπομπή μου “Στα άκρα” είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων, ξεκίνησε το 2002. Έχω πέσει θύμα της αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ και η εκπομπή δεν προβάλλεται τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί. Δεν αμείβομαι από αυτή την εκπομπή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει να προβάλλεται. Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση να παρουσιάσω ριάλιτι, αλλά είπα όχι».

Related posts

“Ο Θεός μου έστειλε το ωραιότερο δώρο”: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια της Σπυροπούλου, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

«Μην το μάθει ο άντρας μου»: Σούσουρο με την ανθοδέσμη της Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να την κρύψει

Κάνει θραύση, το θέλουν όλες: «Έκλεψε» τα φλας η Ελένη Μενεγάκη με το απόλυτο φόρεμα για το Καλοκαίρι