Αυτός 67 κι εκείνη… Η απροσδόκητη διαφορά ηλικίας του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλυρά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής, φέτος ακόμη μια φορά συμμετέχει σε μια πολύ όμορφη παράσταση. Ο ίδιος πριν πολλά χρόνια όπως έχει δηλώσει είχε γνωριστεί στο θέατρο με τη γυναίκα του, που ήταν μαζί για 26 ολόκληρα χρόνια.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η διαφορά ηλικίας

Η Αθηνά Τσιλύρα δεν επιδιώκει σε καμία περίπτωση τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σε μία από τις πολύ λίγες περιπτώσεις μίλησε για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, εξηγώντας το πώς οδηγήθηκαν εκεί.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γνωρίστηκε με την ηθοποιό Αθηνά Τσιλυρά στο θέατρο, με την οποία ήταν παντρεμένος για 26 χρόνια, για να μοιραστεί στο τέλος και η περιουσία μετά τον χωρισμό. Η Αθηνά Τσιλυρά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Εγώ πολύ όμορφη, εκείνος πολύ έξυπνος. “Αλλάζουμε”, μου είπε. Και συνέχισε: “Πόσων χρόνων είσαι;”, “Είκοσι επτά”, του είπα. “Τριάντα δύο, κάηκες”, μου απάντησε γελώντας. Είκοσι έξι χρόνια πέρασαν από τότε. Μια ζωή ολόκληρη!». Οι δυο τους έχουν πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1955 και η πρώην σύζυγός του το 1960.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι φήμες για το τέλος του γάμου του

Μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, οι φήμες για το τέλος του γάμου τους άρχισαν να πληθαίνουν. Εκείνο τον καιρό, η σύζυγος του ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο. Όπως παραδέχτηκε αργότερα, στο πλευρό της στάθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο γιος της. Κατάφερε λοιπόν να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, όμως ο γάμος τους δεν είχε πλέον μέλλον.

Αν και κανείς από τους δύο δεν βγήκε να μιλήσει δημόσια, το διαζύγιο δεν ήταν βελούδινο, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα σε σχέση με το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Ειδικότερα, το σπίτι τους στη Βάρκιζα υπήρξε θέμα φιλονικίας ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, με την κυριότητα της οικίας να παραμένει τελικά στην Αθηνά Τσιλύρα.

«Ένας χωρισμός είναι δύσκολος, όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…», είχε δηλώσει αργότερα η Αθηνά Τσιλύρα για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά