Κόλαφος Ο Χάρης Ρώμας για Ηλία Μίχο: «Το φρικτό τέρας, εμφανιζόταν σαν θαυμαστής μου στο θέατρο»

Η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη με την σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό που βιάστηκε. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες του δράστη Ηλία Μίχου που βρίσκεται αγκαλιά με τον ηθοποιό και αντιπεριφερειάρχη Χάρη Ρώμα ο οποίος απαντάει σε όλες τις κατηγορίες σε βάρους του που τον θέλουν να υποστηρίζει τον κατηγορούμενο.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όπου απεικονίζουν τον ίδιο να αγκαλιάζετε με τον Ηλία Μίχο, τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή της 12χρονης, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για τον Ηλία Μίχο

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Αποφάσισα να μιλήσω ανοιχτά για αυτό και ήμουν από τους πρώτους κιόλας. Αν και ήταν αντίθετοι από την περιφέρεια και μου είπαν καλύτερα να ρίξουμε τους τόνους, εγώ ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου».

Για την σχέση του με τον κατηγορούμενο είπε: «Όταν κάποιος έρχεται σαν οπαδός στις θεατρικές σου στέγες και σου λέει έχω ψιλικατζίδικο και θα δίνω ψηφοδέλτια με το όνομα Ρώμας ή οποιουδήποτε άλλου τον θεωρείς φίλο σου γιατί δεν ξέρεις».

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν αυτός ο άνθρωπος έρχεται ως θαυμαστής σου με φωτογραφίες από άλλες σου παραστάσεις, λες «α αυτός είναι πολύ θαυμαστής μου» όπου φυσικά δεν ξέρεις οτι κρύβεται πίσω από το προσωπείο αυτό το φρικτό τέρας, από τα αισχρότερα τέρατα που έχει γεννήσει η ανθρώπινη φύση, πράγμα το οποίο μέχρι να σκάσει το θέμα δεν το ήξερε κανείς».

Η συνέχεια των δηλώσεων

Ο αντιπεριφερειάρχης και ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και σε αγωγή που έχει προχωρήσει σε δημοσιογράφο και τα όσα του καταλογίζει.

«Υπάρχει δημοσιογράφος της αριστεράς όπου με εμπλέκει στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης. Έχει ακραίες απόψεις και έκανε ψήφισμα στο Twitter εάν πιστεύουν ότι ήξερα ότι ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη. Έχω κάνει ήδη δύο μηνύσεις και στην εφημερίδα την οποία είναι αλλά και όσον αφορά το σχόλιο αυτό».

«Η κριτική από προσκείμενο site τελείωνε με μια φωτογραφία στην οποία φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι μια φίλη μου λέγοντας, “θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”… Σε αυτή την κοπέλα, τη φερόμενη σαν δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δε θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα από πίσω». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις