Λατρεμένη Χαρούλα Αλεξίου: Η σκηνή της στο Maestro που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές

Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση της  Χαρούλας Αλεξίου στην νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro, η οποία γίνεται μέσα από ένα τραγούδι της προμηνύοντας ίσως και μια σκηνή με την τραγουδίστρια.

Maestro: Το τραγούδι της Αλεξίου και η επικείμενη συνεργασία

Η επιστροφή της Χαρούλας Αλεξίου στο τραγούδι γίνεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνεργασίας τους. Το δεύτερο επεισόδιο του Maestro και οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Με την ευκαιρία δείτε πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές τη σειρά.

Ο Maestro επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο της σειράς και τώρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα μας εισάγει στην ουσία της ιστορίας του. Οι περισσότεροι από τους τηλεοπτικούς του ήρωες, έχουν καλά κρυμμένα μυστικά και εκείνος ως Ορέστης θα αλλάξει τη ζωή τους. Έχει όμως και εκείνος μία άλλη πλευρά, την οποία θα ξεδιπλώσει σταδιακά. Υπάρχει μία σκηνή όμως με την Χαρούλα Αλεξίου που αναμένεται να γίνει viral. Και κρύβει μία συγκινητική ιστορία, τόσο για την ερμηνεύτρια, όσο και για τον ίδιο τον Χριστόφορο.

Η Προσευχή της Αλεξίου στο Maestro

Το 1995 η Χαρούλα Αλεξίου στο άλμπουμ της «Οδός Νεφέλης ’88» ερμηνεύει ένα από τα ωραιότερα τραγούδια της καριέρας της, το οποίο μάλιστα έχει συνθέσει η ίδια και έχει γράψει και τους στίχους. Η «Προσευχή» είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που κανείς μας δεν θα μπορούσε να την φανταστεί χωρίς την δική της φωνή και είναι all time classic ελληνικό τραγούδι.

Αυτό το εμβληματικό της τραγούδι, γίνεται ένα από τα τραγούδια του Maestro. Η τραγουδίστρια, υποδυόμενη την Χάρις, την γιαγιά της Κλέλιας Ανδριολάτου με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες που ποτέ δεν εκδηλώθηκαν, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με την παρότρυνση του νέου δάσκαλου μουσικής, του Ορέστη. Η σκηνή όπου η Χαρούλα Αλεξίου, τραγουδά την «Προσευχή» συνοδευόμενη από την συμφωνική ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, δεν θα γίνει απλά viral, αλλά θα σου φέρει δάκρυα στα μάτια. Εμείς που είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε στην συνέντευξη τύπου του Maestro, διακρίναμε και την συγκίνηση του ίδιου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ίδιος σε ένα backstage video που ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram, από το συγκεκριμένο γύρισμα στο παλιό σχολείο της Λάκκας στους Παξούς, δείχνει προς το τέλος, ένα σημείο των προβών με την ερμηνεύτρια. Στο τέλος της σκηνής, ανάμεσα στα χειροκροτήματα των μελών της συμφωνικής ορχήστρας, κάνει μία θερμή αγκαλιά στην Χαρούλα.

Η σκηνή αυτή κρύβει ένα μικρό παρασκήνιο, το οποίο ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποκαλύψει: «Όταν έγραφα τα πρώτα επεισόδια στο σπίτι μου, δεν είχα ακόμη στο μυαλό μου, ποια θα ήταν η κατάλληλη για να υποδυθεί τη γιαγιά της Κλέλιας. Εκείνο το βράδυ, άκουσα τυχαία, το τραγούδι της Χαρούλας και είπα ότι εκείνη θα ήταν καταλληλότερη για αυτόν τον ρόλο. Έτσι της το πρότεινα».

Related posts

«Διασταύρωση Κότσιρα και Βαμβακούλα»: Χαμός στο X με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα – Σε ποιον μοιάζει τελικά;

Η επική αντίδραση της Καινούργιου: «Το τσιγάρο το έκοψα για ένα μήνα, εσένα Κατερίνα μου είναι δύσκολο»

Δεν της ξεφεύγει τίποτα της Λίτσα Πατέρα: «Είχα πει για οικογενειακό δίκαιο, την ίδια μέρα!»