«Αισχρό αυτό που έκαναν στον Φιλιππίδη»: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που τον στηρίζει δημόσια

Ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε ποτέ πως θα έβγαινε κάποιος να μιλήσει τόσο θετικά για αυτόν και μάλιστα On camera, πριν κλείσει η υπόθεσή του.

Δείτε τι είπε ο Μόρτζος

Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων, για τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Λαμπάτο και τα όσα είπε θα προκαλέσουν αντιδράσεις!

«Τον είδα τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην τηλεόραση. Αν δουλέψει λίγο και αποκτήσει περισσότερη τεχνική, έχει προσόντα. Ευχαρίστως θα του έκανα μαθήματα. Είναι συμπαθέστατος ο άνθρωπος, αλλά βλέπω ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τον ρόλο σε βάθος και αυτό είναι έλλειψη εκπαίδευσης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άριστος ηθοποιός, είναι μία μονάδα για το θέατρο. Εάν επανεμφανιστεί, θα σκίσει, γιατί ο κόσμος δεν κρατάει κακίες για τους ηθοποιούς. Έπεσαν να τον φάνε. Ήθελαν να τον εκμηδενίσουν, ήταν αισχρό. Ανεξάρτητα από αυτό που έκανε – αν πράγματι έγιναν αυτές οι πράξεις – και το οποίο το καταδικάζουμε, δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το καλλιτεχνικό ταλέντο. Με μεγάλη χαρά θα συνεργαζόμουν μαζί του, θα ήθελα να κάνουμε μία κωμωδία…

Με τον Γιώργο Λαμπάτο ξεκινήσαμε μία συνεργασία κάποτε, αλλά δυστυχώς – και το λέω αυτό με πόνο καρδιάς – έχει κάποια αρνητικά στοιχεία. Φερόταν με αντικαλλιτεχνικό τρόπο, ήταν αφηρημένος και νομίζω είχε προβλήματα γενικότερα, τα οποία τα κουβαλούσε και στην πρόβα. Δεν προχωρούσε η παράσταση, θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα και δεν μπορούσαμε. Και είπαμε ότι, προκειμένου να χάσουμε τη δουλειά, καλύτερα να σταματήσουμε τη συνεργασία».

Related posts

Αλεν Ντελόν: «Ξερνάω με αυτόν τον κόσμο, φεύγω χωρίς λύπη»

Γονείς στην Ινδία κάνουν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους κάνει εγγόνι

Η ιστορία της Σοφίας: «Βρήκα τον αδερφό μου μετά από 30 χρόνια. Τον είχαν κλέψει τσιγγάνοι και παντρεύτηκε στα 17»