Όλοι χειροκροτούν τον Γιώργο Καραμίχο: Είπε για τα Τέμπη αυτό που σκέφτεται κάθε γονιός και αποθεώθηκε

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος το πρωί της Τρίτης (27/2), όπου ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε και για την υπόθεση των Τεμπών.

«Πάντα μιλούσα, ήταν ένας λόγος που με κατηγορούσαν και μου έλεγαν “μη λες”. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται. Με έχουν απειλήσει, ακόμα και για τον Δήμο Αθηναίων, που υπήρχαν προβλήματα και τα έλεγα. Πάντα μιλούσα και μιλάω. Μου έλεγαν “πρόσεξε με αυτά που λες, γιατί θα σε βρούμε κάπου, σε σακούλες”. Έχουν συμβεί τέτοια», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Και συνέχισε:

«Χαίρομαι που η δουλειά μου αρέσει, αλλά το να μην έχω την ελευθερία και την άνεση να πάω στην παραλία, δεν είναι εύκολο. Από τα λίγα θετικά είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το βήμα, ώστε να βοηθήσεις τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν έχουν λόγο. Όταν είμαστε διάσημοι η φωνή μας δε μας ανήκει, πρέπει να ακουστούν οι φωνές άλλων ανθρώπων».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, καθώς αύριο, στις 28 Φεβρουαρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Όπως είπε ο ίδιος, για τις επόμενες ημέρες τα κανάλια θα έπρεπε αποκλειστικά να αναφέρονται στα Τέμπη, ώστε να ασκηθεί πίεση και να κληθεί η δικαιοσύνη να μην αφήσει ατιμώρητο το έγκλημα.

«Μιλάμε για ανθρώπους και κυρίως παιδιά που δε γύρισαν ποτέ στο σπίτι τους. Αυτό δε γιατρεύεται. Ο χειρότερος πόνος που μπορεί να νιώσει κανείς είναι να χάνει ένας γονιός το παιδί του. Η απώλεια αυτή δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Δεν μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να βγαίνει μία εβδομάδα πριν το δυστύχημα και να λέει ότι είναι προβοκάτσια και την επόμενη εβδομάδα να γίνεται το δυστύχημα να παραιτείται και μετά να τρέχεις στις εκλογές και να τον ψηφίζουν», κατέληξε ο Γιώργος Καραμίχος.

Related posts

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού