Συγκλονίζει η Λιλή Πυράκη: «Με ρώτησε αν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί και μου λέει “μα δεν είσαι μεγάλη;”»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Βασιλικής Ανδρίτσου στον Θανάση Πάτρα όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα που ήρθε στη ζωή της στα 46 της η Λιλή Πυράκη μοιράστηκε μία δική της ιστορία στον αέρα του Breakfast @Star.

Εν έτει 2024 και το θέμα ηλικίας εξακολουθεί να αποτελεί αφορμή επικριτικών σχολίων για τις γυναίκες.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος του STAR έχει ακούσει και η ίδια την ατάκα «μα δεν είσαι μεγάλη;» στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

Όσα ανέφερε

«Είναι μάστιγα της κοινωνίας μας αυτό με την ηλικία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά. Εμένα μου έχει γίνει ένα σχόλιο που με στεναχώρησε πάρα πολύ».

«Κάποια στιγμή με ρώτησε μία κοπέλα αν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί. Της λέω “δεν το έχω αποκλείσει ακόμα” και μου λέει “μα δεν είσαι μεγάλη;”».

«Εμένα δεν με στεναχωρούσε ποτέ αυτό, γιατί προέρχομαι από μία ισορροπημένη οικογένεια. Καλό είναι αυτά τα σχόλια να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας πριν τα κάνουμε», ανέφερε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Αυτό δεν σταματάει ποτέ. Δεν σταματάει αν έχεις κάνει παιδί, δεν σταματάει ακόμα κι αν έχεις κάνει. Αυτό το περιτύλιγμα του «όλα τα λέω από αγάπη» είναι πάρα πολύ κακό».

Δείτε το video






Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”