5η φορά πατέρας ο Πύρρος Δήμας! Έχει 4 παιδιά από την πρώτη γυναίκα του που έφυγε από τη ζωή

Το πέμπτο του παιδί φέρεται να αποκτά σε λίγους μήνες ο Πύρρος Δήμας, καθώς η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα διανύει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα που υπογράφει η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, το ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί μαζί. Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν έχουν σχολιάσει την είδηση.

Το ζευγάρι εθεάθη τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μαζί σε εκδήλωση στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Αφροδίτης Σκαφίδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα τα σημάδια της εγκυμοσύνης ήταν εμφανή στο σώμα της Αφροδίτης Σκαφίδα .

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου για τον Δήμο Γλυφάδας.

Είχαν προηγηθεί κι άλλες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού σε προεκλογικές εκδηλώσεις που αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές όπως η παρακάτω.

Παλιότερες δηλώσεις τους

«Περνάω μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει από το προσωπικό, παύει να είναι προσωπικό. Έχω μάθει να τα κρατάω για τον εαυτό μου», είχε πει πριν από ενάμιση χρόνο για τη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα η Αφροδίτη Σκαφίδα σε τηλεοπτικές δηλώσεις της. Η ίδια δεν ήθελε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός. Σαν αθλήτρια για να επιτύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, πρέπει να έχεις μια στήριξη. Γενικά δεν έτυχε να βρω κάποια στήριξη στη ζωή μου, για να με κρατήσει», είχε προσθέσει μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

«Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και περισσότεροι την ξέρουν από εκεί», είχε σχολιάσει σε δικές του δηλώσεις στην ίδια εκπομπή ο Πύρρος Δήμας για εκείνη. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας λιγοστές κοινές, δημόσιες εμφανίσεις.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια που έχει λάβει μέρος σε δύο Ολυμπιάδες, ωστόσο, το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019 και το Survivor All Star και σε αυτό μάλλον αναφερόταν και ο Πύρρος Δήμας στις δηλώσεις του.

O Πύρρος Δήμας είναι ήδη πατέρας 4 παιδιών, από τον προηγούμενο γάμο του, που έληξε όταν η σύζυγός του, Αναστασία «έφυγε» από τη ζωή, της Ελένης, του Βίκτωρα, της Μαρίας και του Νικόλα, στα οποία έχει τρομερή αδυναμία.

Related posts

“Εκείνη μου λείπει, όχι ο γάμος” Το ξεστόμισε ο Μαραντίνης 5 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Χρηστίδου

“Τι είπες ρε για την Έλενά μας;” Έξαλλος ο κόσμος με τον Κονδυλάτο και τα σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου

Νέος άντρας στη ζωή της Ναταλίας Γερμανού! Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί για την παρουσιάστρια