«Έχει αποσυρθεί, είναι δύσκολα»: Σε τραγική κατάσταση ο Οδυσσέας Σταμούλης 2 μήνες μετά τον χαμό του γιου του

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Το ανήλικο παιδί του ηθοποιού μπλέχτηκε σε σημαδούρα και έχασε τη ζωή του. Ο αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του.

Όσα είπε ο αδερφός του

«Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε… Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα» είπε αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης.

«Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω. Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί.

Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα» πρόσθεσε ο Ισίδωρος Σταμούλης στο Πρωινό.

Στο Πρωινό, μίλησε ζωντανά ο δικηγόρος του Οδυσσέα Σταμούλη, Γιάννης Μαρακάκης.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό