Βάζει πάγο στον αυχένα της κάθε 2 μέρες και τότε ΚΑΤΙ παράξενο συμβαίνει. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Οι Κινέζοι γιατροί έκαναν μια ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακές σωματικές βελτιώσεις με ελάχιστη προσπάθεια. Δεν βελτιώνει απλά την ποιότητα ύπνου ή πέψης, αλλά είναι αποτελεσματική και κατά των πόνων, του κρυώματος και πολλών ακόμη. Το σημείο “Feng Fu”, ανάμεσα στον λαιμό και το κρανίο, έχει σημαντική επίδραση στην ευεξία μας. Η ενεργοποίηση του είναι τόσο απλή, που μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας:

Πάρτε ένα παγάκι και βάλτε το στο σημείο όπου η κορυφή του λαιμού συναντά την βάση του κρανίου. Το παγάκι θα πρέπει να μείνει εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά. Κρατήστε το σταθερό με ένα φουλάρι.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά 2-3 μέρες. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, τα ενδιάμεσα διαλείμματα είναι πολύ σημαντικά. Τις μέρες που ενεργοποιείτε το σημείο Feng Fu, καλό είναι να το κάνετε το πρωί πριν φάτε και το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Απλά ακουμπήστε το παγάκι σε αυτό το σημείο.

Αν το κάνετε σωστά, τότε θα έχετε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Βελτίωση στον ύπνο
  • Καλύτερη διάθεση
  • Πιο αποτελεσματική πέψη
  • Μειωμένη ευαισθησία στο κρύωμα
  • Μειωμένη ευαισθησία σε πόνους στο σώμα και τα δόντια και λιγότερη ένταση στους μυς.

Παρ’όλο που αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επίσκεψη στον γιατρό σας, μπορεί να βελτιώσει την γενικότερη ευεξία σας – κάτι που μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν στρες.

Credit: Healthhacks

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας