7 λεπτά θέματα για την σχέση σας που δεν πρέπει πότε να συζητάτε με κανέναν

Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες μας με όσους είναι κοντά μας. Μας στηρίζουν στα δύσκολα και χαίρονται μαζί μας για τις μικρές μας νίκες. Ωστόσο, η προσωπική ζωή θα έπρεπε να παραμένει κρυφή, αφού αφορά το ίδιο το ζευγάρι και μόνο.

Σας παρουσιάζουμε κάποια θέματα που δεν πρέπει να τα συζητάτε με κάποιον άλλο εκτός από τον σύντροφο σας.

1. Συναισθήματα και μυστικά

«Ο Dan είχε θυμώσει τόσο πολύ με το αφεντικό που έσπασε το τηλέφωνο.»

«Αγόρασες κιόλας καινούριο τηλέφωνο; Έμαθα ότι είσαι πολύ ευερέθιστος!»

Τα πολλά λόγια σε τρίτους μπορεί να πληγώσουν τον αγαπημένο σας. Στην τελική, σας εμπιστεύεται τα σημαντικότερα μυστικά του. Αν αυτή η πληροφορία αφορούσε και άλλους, θα είχε αποκαλυφθεί χωρίς την συμμετοχή σας.

2. Καυγάδες

«Η Kate δεν σε αποκαλεί πια απροσάρμοστο;»

Κάθε σχέση έχει καταστάσεις όπου δεν πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να τα βρείτε με τον σύντροφο σας. Όποιος αγαπά, επιλέγει την μέση λύση και συγχωρεί τον άλλο για τις παραξενιές του. Αντίθετα, οι φίλοι και οι συγγενείς σας θα θυμούνται την αγένεια του συντρόφου σας για πάντα.

3. Προσωπική ζωή

«Πρέπει απλά να δοκιμάσετε κάτι καινούριο!»

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος μόνο για τους 2 σας. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. Η στένη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι έχει συγκεκριμένη σημασία. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, καλύτερα να τα συζητήσετε με τον σύντροφο σας ή έναν ψυχολόγο. Αυτοί μπορούν να κρατήσουν μυστικό.

4. Πρώην προσωπικές συνήθειες

Αν ο σύντροφος σας σας αποκαλύπτει τι είχε κάνει με τις πρώην συντρόφους του, το θέμα δεν πρέπει να συζητηθεί με άλλους. Οι προηγούμενες εμπειρίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τωρινή σας σχέση. Στην τελική, όταν είστε μαζί, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα που σας ευχαριστούν.

5. Τους φόβους σας, ακόμα και για πλάκα

«Ήμασταν ούτε σε 3 μέτρα ύψος, όταν άρχισε να φωνάζει τρομαγμένη!»

Ο φόβος είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τις αράχνες, ενώ άλλοι έχουν υψοφοβία. Θα έπρεπε να απαγορεύεται να γίνεται πλάκα για τέτοια θέματα, ειδικά όταν κάποιος προσπαθεί να διασκεδάσει τους άλλους με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα να βοηθήσετε τον σύντροφο σας να ξεπεράσει τον φόβο του. Ίσως την επόμενη φορά να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

6. Οικονομικά προβλήματα

«Η Helen λέει ότι είσαι άνεργος. Χρειάζεστε χρήματα;»

Ούτε τα οικονομικά προβλήματα ούτε το υψηλό εισόδημα πρέπει να γίνονται θέμα συζήτησης, ακόμη και με στενούς συγγενείς. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός είναι προσωπικό θέμα. Αν χρειάζεστε βοήθεια από την οικογένεια σας, καλό είναι να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας πρώτα.

7. Τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας

«Αυτή είναι η συνταγή μου για τηγανητό κοτόπουλο. Ο Mike λέει ότι μαγειρεύεις χάλια.»

Πιθανόν να συνηθίσετε τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας με τον καιρό. Ωστόσο, οι συγγενείς σας θα τα θυμούνται για πάντα και μπορεί να τα αποκαλύψουν σε μια συζήτηση την λάθος στιγμή. Αν είστε απογοητευμένοι, καλό είναι να το πείτε στον αγαπημένο σας αμέσως. Θα σας βοηθήσει να σώσετε την σχέση σας και θα γλιτώσετε από μπελάδες.

Credit: BrightSide

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta